OMG – Harry Styles liet een briefje achter bij een fan na autopech voor haar huis

We durven te wedden dat je weleens hebt gedacht “was ik dat maar” na het zien van video’s waarin fans door celebrities werden verrast. Hou je vast, want dat gevoel ga je vandaag ook krijgen. Harry Styles heeft namelijk een briefje achtergelaten bij een fan, nadat hij bij haar thuis(!!!) is geweest omdat hij autopech kreeg. Dan baal je dat je er niet was.

I’m devastated that we missed each other. Looking forward to meeting soon.

Harry Styles laat briefje achter voor fan

Theadora, de fan waar het om gaat, deelde deze week het verhaal. Niemand minder dan Harry Styles had een lief briefje voor haar achtergelaten, nadat hij bij haar thuis is geweest omdat hij autopech kreeg. In de tweet is te lezen én te zien dat hij niet alleen een briefje achterliet, maar ook een foto had laten maken én een CD had gesigneerd. I can’t.

Het ging zo: Harry Styles kreeg autopech voor het huis van Theadora. Haar vader was zo aardig om hem aan te bieden in huis te laten wachten (op hulp) onder het genot van een kopje thee. En jawel, Theadora was niet thuis. “Theadora, my car broke down on your street and your dad’s friend kindly let me wait at your house with a cup of tea,” lezen we op het briefje. “I’m devastated that we missed each other. Looking forward to meeting soon. Treat people with kindness. All my love, Harry.”

En da’s nog niet alles. Onder aan de brief staat “P.S. I fed the fish,” met een foto waarop je Harry de vis eten ziet geven. IN HAAR HUIS. Op een ander briefje zegt Harry Styles dat haar vader even contact moet opnemen, en ze binnenkort naar een show van hem mag. “Tell your dad to get in touch and I’ll see you at a show.”

Het internet gaat los

Je begrijpt, verschillende fans op Twitter freaked out. Sterker nog, op Twitter ging het los. Van tweets over de hele gebeurtenis (iemand Twitterde dat je maar beter altijd je kamer opgeruimd kan hebben, stel je voor) en smeekberichten van andere fans die hopen dat hen hetzelfde overkomt tot lieve berichten waarin mensen zich afvragen hoe het nu met Theadora gaat.

Meer over Harry Styles:

  • Kijk en geniet – Het kapsel van Harry Styles door de jaren heen
  • Well deserved – Het blauwe pak van Harry Styles gaat naar een museum
  • Harry Styles ging een rondje joggen in Italië en de tweets erover zijn hi-la-risch
  • Reageer op artikel:
    OMG – Harry Styles liet een briefje achter bij een fan na autopech voor haar huis
    Sluiten