Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 22 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Harry Styles staat zonder shirt op de cover van Rolling Stone en fans verliezen het compleet

We hebben even een paar fijne woorden voor jou om deze dag mee te beginnen: Harry Styles zonder shirt. Dat klinkt toch als muziek in je oren? Dat dachten wij ook. De zanger staat op de cover van Rolling Stone magazine en dus gaat het internet zoals gewoonlijk helemaal los.

We geven fans natuurlijk geen ongelijk want wij vinden het ook niet vervelend om naar de zanger te kijken. Lees snel verder om de meest hilarische en thirsty reacties te lezen.

Harry Styles voor Rolling Stone

Deze week werd de cover van de septembereditie van het magazine Rolling Stone bekendgemaakt. Wat blijkt? Onze grote vriend Harry Styles staat op de cover van het tijdschrift. Ondanks dat we langzamerhand richting het najaar gaan, krijgen fans het wel heel heet van deze editie van het tijdschrift.

De septembereditie is pas vanaf 3 september te koop, maar is nu al hét gesprek bij menig koffieapparaat op kantoren (of zijn wij de enigen?). De tekst op de cover luidt: “Sex, Psychedelics and the Secrets of Stardom.”. We zien de muzikant een gouden ketting rocken die heerlijk staat bij zijn tattoos en lach. Met andere woorden: probeer niet te staren.

Here’s a first look at our upcoming cover featuring Harry Styles. You can pick it up on newsstands September 3rd. Photograph by @ryanmcginleystudios

261.3k Likes, 14.6k Comments – Rolling Stone (@rollingstone) on Instagram: “Here’s a first look at our upcoming cover featuring Harry Styles. You can pick it up on newsstands…”

De reactie van fans

Vorige week werd bekend dat Harry de rol van prins Eric in Dinsey’s remake van De kleine Zeemeermin had afgewezen. Het werd dus wel tijd voor een beetje goed nieuws rondom de artiest. Op Twitter denken veel mensen dat Harry in het interview gaat praten over zijn nieuwe muziek. Zou dat dan ook de reden zijn dat hij niet in De Kleine Zeemeermin kan spelen? Hoe dan ook, het internet gaat helemaal los. Dit zijn de beste reacties.

Elle

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Harry Styles staat zonder shirt op de cover van Rolling Stone en fans verliezen het compleet
Sluiten