Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 15 sep 2020

Yay – Harry Styles heeft een nieuwe filmrol te pakken en dit weten we erover

Wij doen even een vreugdedansje, want Harry Styles heeft weer een nieuwe filmrol te pakken. Dat betekent dat wij binnenkort naar deze geweldige vent kijken op het witte doek. Can’t wait. Harry speelt namelijk mee in de Olivia Wilde film Don’t Worry, Darling.

Deze aankondiging werd recent gedaan door Deadline en iedereen – en z’n moeder – is door het dolle heen. De Watermelon Sugar zanger speelde al eerder in de film Dunkirk en dat beviel erg goed.

Harry Styles heeft een rol te pakken in Don’t Worry, Darling

Harry werkt niet met de minsten, ook Dakota Johnson, Florence Pugh en Chris Pine behoren tot de cast. Naast de regie, pakt Olivia Wilde ook een ondersteunende rol op. In eerste instantie zou Harry’s rol gespeeld worden door Shia LaBeouf, maar na enkele conflicten stopte hij met de film.

De film gaat over een ongelukkige huisvrouw die langzaamaan haar eigen geestelijke gezondheid in twijfel begint te trekken wanneer ze vreemde gebeurtenissen opmerkt. Harry speelt haar beeldschone echtgenoot, ofcourse. En die echtgenoot houdt zielsveel van zijn vrouw, maar verbergt een duister geheim.

Oké, onze interesse is gewekt. Wij zijn met onze duistere interesses – hallo true crime sectie op Netflix – meteen verkocht.

Sinds zijn rol in Dunkirk was Warner Bros op zoek naar de volgende grote rol voor Harry. Na een ontmoeting met Harry stemde het team in en kreeg de zanger/acteur de rol in Don’t Worry, Darling. Twilight director Catherine Hardwicke is executive producer, Katie Silberman schrijft het script en Shane en Carey van Dijk produceren. Met dit dreamteam moet dit toch een knaller worden?

Wanneer de film in première zal gaan is nog onbekend. Wat we wel weten, is dat ze dit najaar beginnen met de eerste opnames. Wij kunnen niet wachten om Harry’s acteerkunsten te bewonderen op het witte doek. Tot die tijd genieten wij nog even van zijn muziek. Ook leuk.

Seventeen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yay – Harry Styles heeft een nieuwe filmrol te pakken en dit weten we erover
Sluiten