Harry Styles speelt misschien prins Eric in Disney’s remake van De Kleine Zeemeermin

Disney komt de laatste tijd met de ene na de andere gave live-action remake. Binnenkort komt ook de remake van De Kleine Zeemeermin. Er wordt steeds meer bekend over welke acteurs in de film spelen en we hebben goed nieuws: de kans is groot dat zanger Harry Styles de rol van prins Eric krijgt.

De voormalig One Direction-zanger zou al een hele tijd in gesprek zijn over deze mogelijke rol. Het internet heeft dezelfde reactie als wij hebben en verliest het dus volledig.

Harry Styles in De Kleine Zeemeermin

Na het succes van Aladdin en nu ook The Lion King komt Disney binnenkort ook met een dromerige remake van The Little Mermaid. Volgens The Hollywood Reporter is zanger Harry Styles dus volop in gesprek om in de Rob Marshall film te spelen.

Blijkbaar wil Harry al een hele tijd weer acteren na zijn rol in Dunkirk. Hij zou bijvoorbeeld ook auditie hebben gedaan voor de Elvis film, maar die rol ging uiteindelijk toch naar Austin Butler.

Volgens een film reporter is Harry dus al een hele tijd in gesprek met het team van de Disney remake, maar was hij een beetje terughoudend vanwege zijn lopende auditie voor Elvis.

De cast van De Kleine Zeemeermin

Ondanks dat het nog niet officieel bekend is gemaakt wie de rol van prins Eric speelt, is een groot deel van de rest van de cast al wel bekend. Zo zal Halle Bailey de rol van Ariel spelen, Jacob Tremblay speelt Flounder en actrice Awkwafina zal de rol van Scuttle op zich nemen.

Wie de schurk Ursula speelt is ook nog niet duidelijk, maar er zijn al wel kanshebbers. Zowel Melissa McCartyhy als zangeres Lizzo focussen zich op deze mogelijke rol.

|L I Z Z O| on Twitter

I’M URSULA. PERIOD. @Disney https://t.co/9YPVPPvVpz

Het internet gaat los

Het is algemeen bekend dat Harry op z’n zachtst gezegd een aardige fanbase heeft. Logisch dus, dat iedereen uit z’n dak gaat om het nieuws dat Harry misschien de prins gaat spelen.

𝐚π₯𝐞𝐱𝐒𝐬 on Twitter

me auditioning to be a background fish in the live action little mermaid so i can meet harry styles https://t.co/eiPjuBQkou

princess πŸ‘‘πŸ’‹ on Twitter

Can’t wait to hear the soundtrack for #TheLittleMermaid if @Harry_Styles styles is casted as Prince Eric and confirmed Ariel @HalleBailey it’s gonna be amazing https://t.co/eqLp1l9XKk

Madisen on Twitter

I’m personally not a fan of the Disney remakes but the thought of seeing halle bailey and harry styles together as ariel and eric makes me so fucking excited https://t.co/7M7nrez3NO

zaria πŸ³οΈβ€πŸŒˆπŸ’• on Twitter

THIS BETTER BE FREAKING REAL OMG HALLE & HARRY STYLES OMFG IMMA πŸ₯œπŸ˜­πŸ‘πŸΎπŸ˜πŸ’• alsjdhsjksieks https://t.co/2wxBVOWUGK

rabia on Twitter

GIVE HARRY STYLES THAT DAMN ROLE I DESERVE TO SEE THAT

Helaas moeten we allemaal nog wel eventjes wachten tot we Harry eventueel in die sexy witte blouse mogen aanschouwen. De Kleine Zeemeermin gaat waarschijnlijk pas begin 2020 in productie. Ach, tot die tijd kijken we nog maar eens naar hete Jafar in Aladdin.

Reageer op artikel:
Harry Styles speelt misschien prins Eric in Disney’s remake van De Kleine Zeemeermin
Sluiten