Emma Toussain
Emma Toussain Nieuws 22 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Ben je zwanger en moet je plassen? Harry Styles legt gewoon zijn concert stil

Harry Styles heeft tijdens zijn eerste showavond in Cardiff (Wales) zijn concert stilgelegd omdat een zwangere vrouw heel erg nodig moest plassen. Best lastig, als je in die enorme menigte staat en de dan ook nog eens een deel van het concert moet missen. Je bent zo twintig minuten weg. Hoe los je dat op? Nou, Harry Styles legt gewoon zijn concert stil. Hij wacht tot de dame in kwestie, Sian, terug is van haar plas (of zoals zij het noemen: ‘wee’) pauze.

Alles kan in Cardiff.

Harry Styles legt concert stil zodat zwangere vrouw kan plassen

Sian stond redelijk vooraan én had een bord gemaakt waarop ze vroeg of Harry de naam van haar nog ongeboren kindje kon verzinnen. Een grote verantwoordelijkheid, zo vond ook Harry. Maar.. Sian moest eigenlijk eerst nog even heel erg nodig plassen. En als de plicht roept.. zit er maar één ding op. Harry twijfelde geen moment en legde dan ook het concert stil zodat Sian eventjes kon plassen. Ze werd begeleid door een beveiliger en binnen vijf minuten was ze weer terug. Ondertussen praatte hij nog even met andere concertbezoekers; zo vertelde iemand dat ze aan APK had laten doen. Heel nieuwswaardig was het niet, maar ja – je moet iets. Als Sian terugkomt vertelt hij nog even dat ze niks gemist heeft. En dat was natuurlijk ook zo..

@daydreamingnic

Harry talking to a pregnant fan Sian about naming her baby and encouraging her to go pee. #harrystyles #loveontour #loveontour2023 #concert

♬ original sound – nicola 🍒

Babynamen verzinnen

Nou, als Sian eenmaal terug is van haar plaspauze kan ze eigenlijk beginnen aan haar kwestie; ze wil weten hoe haar baby gaat heten en ze wil hulp van Harry. Ze heeft vier opties: Stevie, Rafe, Harley en Caleb. Het publiek juicht het hardst bij de naam Stevie, dus dat wordt ‘m waarschijnlijk. Twee goede daden in 1: de blaas was leeg en ze had een naam. Fijne vent toch, die Harry.

Femke (28): ‘Mijn vriend praat zijn eigen overspel goed’

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.