Harry Styles zou aan het daten zijn met dit prachtige Japanse model

Het is alweer even geleden sinds hij voor het laatst van zich liet horen, maar Harry Styles is blijkbaar weer back in de (dating) game. Het voormalig One Direction-lid zou een relatie hebben met een Japans model.

Het begon allemaal bij een follow op Instagram, die fans deden speculeren over een nieuwe fling van de zanger. Harry zou inmiddels al meerdere keren naar Japan gevlogen zijnย om zijn nieuwe vriendin, het Japanse model Kiko Mizuhara te bezoeken.

๐ŸŽ

213.9k Likes, 1,164 Comments – @i_am_kiko on Instagram: “๐ŸŽ”

Wie is Kiko Mizuhara?

Misschien komt de naam Kiko Mizuhara je niet heel bekend voor, maar in Japan is dat een ander verhaal. Het 28-jarige model is ambassadeur geweest van Chanel en heeft naam gemaakt als het eerste Aziatische model voor Dior Beauty. Daarnaast is ze de vijfde meest gevolgde persoon op Instagram in Japan. Kiko is allesbehalve een nobody, dus.

Dior Men’s Pre Fall 2019 Thank you @dior for inviting me๐ŸŒธ๐Ÿ’• Congratulations @yoon_ambush & @mrkimjones ๐Ÿ‘๐Ÿผ๐Ÿ’•

183.9k Likes, 706 Comments – @i_am_kiko on Instagram: “Dior Men’s Pre Fall 2019 Thank you @dior for inviting me๐ŸŒธ๐Ÿ’• Congratulations @yoon_ambush &…”

Er is nog geen beeld verschenen van de twee samen, maar wel dook er onlangs een video op van Harry in een Japanse karaokebar. Je kunt je voorstellen dat dit de geruchten over een relatie tussen hem en Kiko alleen maar spekte.

Lee ๐Ÿ…— on Twitter

SINGING NIRVANA WHILE WEARING PURPLE GLITTERY 2019 GLASSES HAS TO BE ONE OF THE MOST HARRY STYLES THINGS I’VE SEEN https://t.co/HX9qC4fG9j

We zijn benieuwd of we binnenkort een foto van de love birds zullen zien, of dat ze hun relatie voorlopig nog uit de schijnwerpers houden. Either way is fine, als ze maar gelukkig zijn samen.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Harry Styles zou aan het daten zijn met dit prachtige Japanse model
Sluiten