Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 21 jul 2020

Harry Styles heeft een seventies-snor en het staat hem beeldig

Voor wie bij Harry Styles alleen maar denkt aan One Direction: think again. Hij is namelijk een grote inspiratie op modegebied én een van de grootste trendsetters (zo zijn parelsieraden ineens heel populair nadat hij het heeft gedragen). Nadat hij zijn baard had laten staan tijdens de lockdown, verschijnt hij nu met een ‘70s-inspired snorretje. We love it.

De seventies belde, Harry mocht de snor houden.

Seventies-snor Harry Styles

First things first. Harry Styles heeft een eclectische modestijl die het volgen meer dan waard is. Denk aan alle Gucci-outfits die we ondermeer tijdens het Met Gala konden zien, of het blauwe pak van Givenchy en wat dacht je van de mesh top die hij droeg op de rode loper?

We kunnen Harry Styles inmiddels wel een mode-icoon noemen. Dat gezegd hebbende, moeten we het nu even hebben over zijn nieuwe look.

Instagram Stories

Harry is momenteel heerlijk aan het genieten in Italië, waarvan vakantiekiekjes verschenen op Instagram Stories. Zo was hij op bezoek bij Osteria Francescana, vaak genoemd als het beste restaurant ter wereld (het heeft drie Michelin-sterren). In verschillende Stories liet Styles zien wat hij aan het doen was.

Op de ene foto stond-ie te poseren met een fles olie, en op weer een andere foto hield hij het boek vast van Massimo Bottura. Als-ie nog iemand zoekt om voor te koken, wij willen wel.

Terug naar waar het over gaat. Op de Instagram Stories is Harry Styles namelijk te zien met een seventies-snor. Om het plaatje helemaal compleet te maken draagt hij een bijpassende gele bril, een Gucci T-shirt én een klassieke denim. We weten niet van jou, maar wij vinden dat hij wel wegkomt met deze look. Oordeel zelf.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Harry Styles heeft een seventies-snor en het staat hem beeldig
Sluiten