Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 4 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Harry Styles ging een rondje joggen in Italië en de tweets erover zijn hi-la-risch

Harry Styles heeft een nieuwe look: de seventies-snor. Hij plaatste voor het eerst een foto met de snor tijdens zijn vakantie in Italië en daar is Harry as we speak nog steeds. De stijlvolle zanger ging een rondje joggen en Twitter brandt los over de paparazzi-foto’s die er geschoten zijn. De meningen over de snor zijn  flink verdeeld en wij praten je bij.

Tussen al het genieten door moest er ook een beetje gesport worden – of zijn er mensen die daar ook van genieten? – door Harry. Hij trok zijn runnershorts, tanktop en sneakers aan en ging ervoor. Ondanks dat hij erg casual gekleed was voor zijn begrippen, werd hij herkend en gefotografeerd. En dat heeft opnieuw stof doen opwaaien op Twitter. Harry’s fanbase is namelijk verdeeld in twee groepen: de snor-lovers en de snor-haters.

Wij zijn fan. There we said it.

Twitter gaat los over de snor van Harry Styles

Nadat Harry zijn baard liet staan tijdens de lockdown, verscheen hij twee weken geleden met een funky snorretje. De nieuwe retro look van Styles is voor sommige fans – op z’n zachtst gezegd – even wennen. Net als dat zijn geweldige MET Gala look even wennen was. Harry verscheen daar in een see-trough blouse, hakschoentjes en pareloorbellen. En wat is nu ontzettend populair? Juist, parelsieraden. Harry zet trends.

De recente jog-foto’s die opdoken openden opnieuw de discussie op Twitter. Waar sommigen wegzwijmelden bij de beelden, wilden anderen zelfs een petitie starten om Harry zijn snor te laten scheren. Wat de Watermelon Sugar-zanger met zijn gezichtshaar doet is helemaal aan hem, maar stiekem hopen wij dat de snor een blijvertje is.

De fans van Harry op Twitter houden zicht niet in. Hieronder lees je de reacties van zijn fans over de gloednieuwe paparazzi-foto’s.

En voor wie denkt dat dit een impulsieve actie van Harry was: uit deze Tweet uit 2011 blijkt dat hij dit al jaren van plan is. Dit kan hij nu weer van zijn bucketlist strepen.

Ook Harry Styles vindt dat gendernormen steeds meer besproken moeten worden

Harper's Bazaar

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Harry Styles ging een rondje joggen in Italië en de tweets erover zijn hi-la-risch
Sluiten