Harry Styles koopt ook het huis van zijn buren omdat hij zich enorm onveilig voelt

Minder goed nieuws voor Harry Styles. De zanger heeft blijkbaar ook het huis van zijn buren gekocht omdat hij zich niet veilig voelt. Zijn stalker blijft namelijk uit de gevangenis en dat zit Harry niet lekker.

Gelukkig heeft Harry genoeg knaken om zomaar nog een heel huis te kopen, maar de reden voor de koop is minder fijn.

Harry Styles’ stalker

De situatie met zijn stalker is Harry Styles niet in de koude kleren gaan zitten. Nu de stalker uit de gevangenis weet te blijven, voelt hij zich enorm onveilig. Volgens The Daily Mail is dat dus ook de reden dat hij het huis van zijn buren ook wil kopen.

Zes maanden geleden kocht de zanger al het huis achter hem voor 8,8 miljoen Britse pond. Voor het huis naast hem moet hij 10 miljoen pond neertellen. Ook zou Harry beveiligingscamera’s laten ophangen, die zijn team van beveiligers constant op de hoogte houdt van wat er in en rond het huis in Londen gebeurt.

Nashville, TN.

2.3m Likes, 37.5k Comments – @harrystyles on Instagram: “Nashville, TN.”

Een goede daad

Goed, wat is er precies gebeurd? De problemen begonnen toen Harry een dakloze jongere zag slapen in een bushokje. De zanger kocht wat eten voor hem, en bood hem een hotelkamer aan. De man begon hem vervolgens drie maanden lang te stalken door briefjes in zijn brievenbus te stoppen, hem te volgen naar het café en zelfs te kamperen voor Harry’s huis. Harry belde de politie toen de dakloze man hem achtervolgde tijdens het hardlopen. De stalker kreeg een werkstraf van twaalf maanden. Laten we hopen dat Harry zich snel veiliger voelt.

ANP/NSMBL

Reageer op artikel:
Harry Styles koopt ook het huis van zijn buren omdat hij zich enorm onveilig voelt
Sluiten