Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Entertainment 14 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Het is officieel – Harry Styles gaat niet prins Eric spelen in De Kleine Zeemeermin

Een tijdje geleden schreven we al over de geruchten dat zanger Harry Styles auditie had gedaan voor een rol in De Kleine Zeemeermin. Hij zou prins Eric willen spelen in de live-action remake van Disney. We hebben slecht nieuws voor alle fans want het blijkt dat Harry de rol heeft geweigerd.

Gisteren schreef TheDisInsider.com dat Harry officieel in de remake van De Kleine Zeemeermin gaat spelen, maar dat blijkt helaas #fakenews te zijn.

Harry Styles in De Kleine Zeemeermin

Is er ooit zoveel ophef geweest rondom een remake van een Disney film als nu? Eerst ontplofte het internet omdat Halle Bailey de rol van Ariel gaat vertolken in de film, wat een grensverleggende verleggende keuze is van Disney. Nu is heel het internet in rep en roer vanwege de mogelijkheid dat Harry Styles prins Eric gaat spelen. Hoe zit dit nou?

Dinsdag beweerde The DisInsider zeker te weten dat Harry had getekend voor de rol van Eric. De website noemt zichzelf een “exclusive daily source of Disney news,” maar is bijvoorbeeld niet geverifieerd op Twitter. “The DisInsider has been recently informed that Styles has officially signed on to the project,” stond gisteren op de website. Je raadt het al: het nieuws ging binnen no-time viral op internet en fans hadden het niet meer.

Houston, Live On Tour.

1.9m Likes, 25.9k Comments – @harrystyles on Instagram: “Houston, Live On Tour.”

Harry Styles weigert de rol

Het nieuws ging viral, maar zowel Disney als Harry hebben beiden niks bevestigd. Tweets van grote bedrijven die het nieuws hadden bevestigd, waren ook verdacht snel alweer verwijderd. De vreugde werd al helemaal gestopt toen een werknemer van CBS Interactive genaamd Jim Viscardi het volgende tweette: “The hunt for Prince Eric continues, Harry Styles isn’t confirmed….yet.” Als dat geen duidelijke woorden zijn weten we het ook niet meer.

Gisteren plaatste The Wrap ook nog eens een artikel waarin staat dat Harry de rol beleefd heeft geweigerd. Verschillende bronnen hebben aan de website laten weten dat Harry een groot fan is van het project, maar dat hij de rol toch niet wil vertolken.

Wat we nu concluderen? Er is niks officieel bevestigd door Disney of Harry, maar het lijkt erop dat we de gedachte van Harry in die sexy witte blouse van Eric uit ons hoofd kunnen zetten. Tot die tijd gaan we even nadenken over andere mogelijke kandidaten voor de rol van prins.

The Wrap

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Het is officieel – Harry Styles gaat niet prins Eric spelen in De Kleine Zeemeermin
Sluiten