Renée
Renée | LinkedIn Entertainment 31 jul 2018

Dit detail over de verloving van Harry en Meghan is te cute

De beste dag van heel 2018 is tot nu toe 19 mei: de dag waarop Harry en Meghan in het huwelijksbootje stapten. De royal wedding was mooi en romantisch, maar wat het nog mooier maakt is wat Harry vóór het huwelijksaanzoek deed. En dat heeft alles met schoonzusje Kate te maken.

Kate en Harry zijn namelijk zó close dat hij iets heel belangrijks aan haar wilde vragen. De verloving is een serieuze aangelegenheid en de prins wilde dat alles vlekkeloos verliep. Daarom vroeg hij eerst goedkeuring aan Kate voordat hij de ring om Meghans vinger schoof. Ahhhhh.

De band tussen Harry en Kate

De band tussen prins Harry en hertogin Kate is zo sterk dat de toekomstige koningin omschreven wordt als de zus die hij nooit had. Royaltywatcher Katie Nicholls weet dat de twee erg close zijn en dat Kate als een mentor voor hem is. Sterker nog, na vier maanden daten vond de prins het hoog tijd dat Meghan Kate eens de hand zou schudden.

Blijkbaar gaat het tussen de twee vrouwen sindsdien hartstikke goed en gaf de hertogin dus inderdaad haar goedkeuring. Want hoewel ze als dag en nacht verschillen, doet William’s vrouw volgens Katie erg haar best om Meghan te helpen waar ze kan.

Dit zijn van die details die je hart verwarmen… <3 https:>

Flair

Reageer op artikel:
Dit detail over de verloving van Harry en Meghan is te cute
Sluiten