Suze van As
Suze van As Love & Life 20 apr 2018
Leestijd: 2 minuten

Hashi ging van 107kg naar 67kg en haar transformatie is super inspirerend

Toen Hashi 23 jaar oud was, woog ze 107 kilogram. Nu is ze 40 kilo lichter en is ze onherkenbaar. Op welke gezonde manier ze dit voor elkaar heeft gekregen, lees je hieronder!

Het vereist heel wat doorzettingsvermogen om 40 kilo kwijt te raken, maar Hashi heeft het voor elkaar gekregen. Ze ging van 107 kilo naar 67 kilo en ze ziet er nu sterk én prachtig uit. Wat haar triggerde om af te vallen, kwam eigenlijk uit een hele negatieve hoek. Hashi kreeg gemene reacties op een groepsfoto op Facebook over haar gewicht en was er helemaal kapot van.

Hashi had haar hele leven al overgewicht en was er altijd al onzeker over. Vooral toen ze begon met studeren, ging het van kwaad naar erger. Ze had zo veel stress over haar studie dat ze geen aandacht meer aan haar lichaam besteedde. Soms at ze wel twee pizza’s per dag (!), waardoor ze haar zwaarste gewicht aantikte.

Vanwege de negativiteit op Facebook besloot ze haar levensstijl compleet om te gooien. Ze stopte met het eten van suiker en andere toevoegingen, at geen junk food meer en verminderde het aantal koolhydraten sterk. Daarnaast was ze ook nog vier dagen per week in de sportschool te vinden, waar ze cardio-trainingen deed.

Na een tijdje begon Hashi zelfs zes keer per week te sporten en het gewicht vloog eraf. Op haar blog vertelt ze wat haar grootste motivatie was om het vol te houden: “My motivation was to change the way I looked and enjoy a healthy lifestyle. But as I continually pushed myself, the results I saw within myself [were] my biggest motivation in achieving my goals.”

Na tien maanden afvallen en cardio-training, besloot ze dat ze niet alleen dunner wilde worden, maar ook sterker. Hashi begon met krachttrainen en in combinatie met haar supergezonde dieet vol met proteïne, groente én meal-prepping raakte ze haar losse huid kwijt en werd alles strakker. Bovendien heeft ze geleerd hoe ze haar negatieve gedachten kan uitschakelen en is ze trots op haar lichaam – en terecht!

Deze foto’s laten zien hoeveel gewichtsverlies met je handen kan doen

hashi88blog

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hashi ging van 107kg naar 67kg en haar transformatie is super inspirerend
Sluiten