Hate it or love it: Kim Kardashian is terug op Instagram na 3 maanden afwezigheid

Entertainment

Hate it or love it: Kim Kardashian is terug op Instagram na 3 maanden afwezigheid

Het was een afwezigheid die totaal niet te vergelijken was met de mini-break van zus Kendall Jenner, maar Kim Kardashian is na drie maanden toch eindelijk terug op social media. Op een bepaald moment wisten we echt even niet of het nog ging gebeuren…

Kim deelde een lieve, natuurlijke familiefoto waarop alle vier de West’s te zien zijn in matching outfits, met de eenvoudige maar duidelijke caption ‘family’. Dit volgde nadat er wat rumoer was vanwege de wijziging in Kim’s naam op social media: deze ging van ‘Kim Kardashian West’, zoals ie al ruime tijd in haar bio staat, naar enkel ‘Kim’.

Veel media speculeerden over het feit of Kim en Kanye toch uit elkaar zouden gaan, maar Kim veranderde het kort hierna weer terug én deelde de lieve foto om te laten zien dat er toch echt geen trouble in paradise is.

Wij vinden het vooral fijn om te zien dat Kim zich weer wat beter lijkt te voelen; ook tijdens de feestdagen was ze al feestend te zien via de social accounts van haar zussen. Op naar een beter 2017!

family

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim’s laatste foto uit 2016, meer dan drie maanden geleden in Parijs, net voor de beruchte overval:

Details

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kendall Jenner verklaart eindelijk waarom ze Instagram verwijderd heeft