Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van The Haunting Of Hill House komt

Stop met wat je aan het doen bent want we hebben het beste nieuws van de dag voor je: er komt officieel een tweede seizoen van The Haunting of Hill House. Het tweede seizoen zal echter niet hetzelfde verhaal volgen, maar zal een heel nieuwe locatie en verhaallijn hebben.

The Haunting of Hill House seizoen 2

Je gaat ons niet wijsmaken dat er een vettere serie in 2018 is uitgebracht dan The Haunting of Hill House. Het verhaal, de cast (hallo Michiel Huisman) en al die verstopte geesten in elke aflevering, de serie is mega doordacht.

Daarom maakten wij allemaal een vreugdesprongetje toen we vanochtend zagen dat Netflix bekend heeft gemaakt dat er officieel een tweede seizoen van de serie komt. Maar goed, de serie zal dus wel een totaal andere verhaallijn hebben. De cast blijft waarschijnlijk wel hetzelfde. De serie krijgt dus eigenlijk hetzelfde format als American Horror Story, waar de cast elk seizoen (bijna) hetzelfde is, maar de locatie, personages en verhaallijnen steeds veranderen.

Dat is ook eigenlijk wel prima want is het nodig om nog meer te weten te komen over de Crain familie? Zijn ze niet allemaal gewoon veranderd in geesten? Wij zijn wel klaar voor een nieuw verhaal en zolang Michiel Huisman nog van de partij is, zijn we meer dan blij.

The Haunting of Hill House on Twitter

A new Haunting is coming. Can you guess where it takes place? Listen closely… https://t.co/vqzrd3z4NZ

The Haunting of Bly Manor

Oké, dus wat kunnen we opmaken uit de teaser voor het nieuwe seizoen? De naam van het nieuwe seizoen is The Haunting of Bly Manor en de afleveringen zullen in 2020 komen. Nog even geduld hebben, dus.

Maar wat is Bly Manor? Het is de setting van de roman van Henry James genaamd The Turn of the Screw. We kunnen er dus vanuit gaan dat de serie dit verhaal gaat omtoveren tot een Netflixserie.

Dat verhaal is in principe je standaard horrorverhaal: een vrouw wordt aangenomen als babysitter van twee weeskindjes. Die weeskinderen wonen natuurlijk in een super eng, groot, bezeten huis waar blijkbaar het licht nooit aangaat (even serieus, waarom doen mensen in horrorfilms nooit de lampen aan?). De twee kinderen beweren geesten te zien, maar de babysitter ziet ze niet. Zijn de kids gek of de babysitter?

Wij kunnen niet wachten op nog een fantastisch seizoen van deze serie.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De nieuwe Netflix horrorserie ‘1899’ belooft heel veel goeds

Reageer op artikel:
Netflix heeft bevestigd dat er een tweede seizoen van The Haunting Of Hill House komt
Sluiten