Heerlijk: Chrissy Teigen neemt tatoeage met vreemde man, om John te plagen

Entertainment

Heerlijk: Chrissy Teigen neemt tatoeage met vreemde man, om John te plagen

Als er iemand een speelse relatie heeft, dan zijn het Chrissy Teigen en John Legend wel. Zo danste John afgelopen zaterdag tijdens een optreden met een fan, en kon Chrissy het niet laten om toch even (volledig bewust) de jaloerse vrouw uit te hangen. Wat je dan het best kunt doen? Een tacky lower back tattoo nemen, natuurlijk.

Om het helemaal af te maken documenteerde Chrissy het hele gebeuren op Snapchat, terwijl John niet helemaal wist wat er aan het gebeuren was. Via social media vroeg Chrissy aan haar fans wat de ultieme, ergste tatoeage zou zijn voor op haar onderrug, en liet ze via video’s zien hoe ze op een krukje getatoeëerd werd – gelukkig wel met henna. Hoe ze het nóg mooier maakte? Door met een compleet vreemde man samen de henna-tattoo’s te laten zetten.

Een vriend van Chrissy legde alles vast op camera: ‘John got to dance with a woman at his concert, so Chrissy gets to take one man and hold hands with him. John, don’t be jealous!’ Ja, Chrissy besloot ook nog even met haar ‘nieuwe vriend’ hand-in-hand te poseren.

Chrissy met haar tattoo buddy:

Wat Chrissy liet tatoeëren? De toepasselijke woorden ‘It’s a prank bruh’.