Myrthe Hoekstra
Myrthe Hoekstra Food 12 apr 2018

Heinz komt met mayo-ketchup want we zijn nog niet lui genoeg

We houden van mayonaise. We houden ook van ketchup. En die twee mengen we vaker dan we toe willen geven. Heinz vond het blijkbaar nodig om dat mengsel officieel op de markt te brengen – als Mayochup. Slim hoor.

Mayo-ketchup

Het concept is dus niet bijzonder nieuw en ook niet bijster ingewikkeld. Het is immers niet zo heel ingewikkeld om een pot ketchup en een pot mayonaise te kopen en die eigenhandig te mengen. Maar goed, we zijn nou eenmaal een stel luie wezens.

Gemengde reacties

De reacties op de speciale mayoketchup zijn nogal verschillend:

Bovendien merkt een Twitter-gebruiker duidelijk op dat Heinz echt niet de eerste is die bedacht dat de twee sauzen ook in één flesje konden:

Ook in Nederland?

Het sausje is tot nu toe alleen verkrijgbaar in het Midden-Oosten, maar wie weet wat Heinz voor de Europeanen in petto heeft. Momenteel zijn ze eerst bezig om de mening van Amerikanen te peilen. Dit doen ze in onderstaande tweet:

Op dit moment hebben al bijna 400.000 mensen op de poll gestemd, waarvan 55 procent zegt dat Heinz de ‘Mayochup’ moet uitbrengen. Twitter-gebruiker Andy Lancaster reageerde komisch op de tweet van Heinz, door te zeggen dat hij ‘ketchonaise’ toch een betere benaming vond. Heinz kwam al snel met het perfecte antwoord – speciaal voor Andy veranderden ze het etiket van het flesje:

Cosmopolitan

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Heinz komt met mayo-ketchup want we zijn nog niet lui genoeg
Sluiten