admin
admin Entertainment 12 dec 2017

Helaas: Zac Efron lijkt toch echt een nieuwe liefde te hebben

Een van de meest begeerde singles van de afgelopen tijd was zeker weten Zac Efron. Na zijn split met Sami Miró is het een lange tijd stil geweest rondom het liefdesleven van Zac, maar nu lijkt er toch een nieuwe vrouw in zijn leven te zijn.

Eind december gaat The Greatest Showman in première, waarin Zac tegenover Rebecca Ferguson speelt. Dat de twee een goede band hebben is geen verrassing, want ze hebben natuurlijk een aantal maanden samengewerkt. Maar vorige week verscheen er ineens een foto van Zac en Rebecca die de dating roddels toch doen opwaaien. Dat de foto van Zac Efron zelf kwam, zegt misschien nog wel meer.

Op het eerste oog een schattige foto’s van de twee, waarschijnlijk tijdens de opnames, maar de caption is waar iedereen van in de war raakte: “A pic is worth a thousand words. Only ones I can think of now are: wtf were u thinking dude?! Look at her!!”

Deze foto zorgde al voor wat speculaties, maar dat was voor Zac blijkbaar niet genoeg; hij plaatste zelf namelijk nóg een foto van de twee met de tekst: “I finally looked…”, met hearteyes.

Fans zijn voor dit setje en delen hun enthousiasme natuurlijk via Twitter. Maar ja, toch wel jammer dat jóuw kans nu minder groot is.

TEEN VOGUE

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Helaas: Zac Efron lijkt toch echt een nieuwe liefde te hebben
Sluiten