Lobke Killaars
Lobke Killaars Fashion 26 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

De leukste herfstjassen die je absoluut wilt hebben

Het is nog niet zo makkelijk om goede, flatteuse jassen te vinden voor in de herfst. In de zomer zoek je een dun jasje uit (of je hebt die niet eens nodig) en kom je altijd weg in spijker- en leren jasjes. En in de winter? Dan trek je het liefst een jas aan die tien centimeter dik is. Eskimo look it is. De herfst is echter een gevalletje wat doen we ermee en dus helpen we jou een handje.

Jassen voor herfst 2018

Er hangen genoeg jassen in de webshops. Zowel winterjassen als zomerjassen zijn aanwezig en worden volop verkocht. Hoe zoek je die tussenin-jas? Nog maar een maandje en het is alweer herfst, dus je kan maar beter alvast gaan zoeken. Want de tijd gaat snel, weet je. Dit zijn de leukste herfstjassen voor 2018:

Geruite jas – €59,99

Dit is de meest zomerse jas van het rijtje. Hij kan goed in de herfst, maar omdat de stof erg dun is en de mouwen niet meters lang kan het iets te koud worden wanneer de temperaturen dalen. Vooral handig dus om deze te dragen aan het einde van de zomer en begin van de herfst.

herfst jassen 2018

Groene ribbel jas – €39,95

Deze jas schreeuwt herfst. De kleur, het fijne stofje. Sla dus snel je slag, want voor veertig euries is hij van jou.

herfst jassen 2018

Lange crèmekleurige jas – €110,99

Deze jas ziet er door de kleur zomers uit, maar kan ook goed in de herfst. Hij is wat dikker dan de vorige jas en zorgt zo voor die extra warmte die je soms nodig hebt.

De jas staat mooi bij natuurtinten, maar vanwege de crèmekleur past hij bij vrijwel elk item in je garderobe. Als je iemand bent die zelden jassen koopt is deze er dan ook zeker een waarin je wilt investeren. Je kan hem toch altijd wel aan.

herfst jassen 2018

Panterprint jas – €95,66

Panterprint is altijd een goed idee, zeker met zo’n fijn zacht vachtje. Wedden dat iedereen tegen je aan wil komen liggen?

Deze jas is iets warmer dan bovenstaande jassen, dus met dit exemplaar om je lichaam trotseer jij die kille wind als een pro.

herfst jassen 2018

Lange rode jas – €33,59

Deze rode shiny jas is er niet eentje die je in de zomer aan wilt. Dat wordt plakken, schuren, zweten. Als de zon ons verlaat en het afkoelt is deze wel ideaal.

herfst jassen 2018

Lange blauwe jas – €107

Check deze kleur even! Lekker toch? Je kan de jas dragen met andere kleuren of lichte tinten, maar met een all-black-alles outfit zit je ook goed.

herfst jassen 2018

Gele jas – €45,99

Denk je aan herfst, dan denk je aan okergeel. Waarschijnlijk vind je deze jas te dun voor de winter, maar precies goed voor de herfst.

herfst jassen 2018

Camel jas – €35,99

De stof van deze jas is best wel een van de mooiste ooit en het detail op de mouwen maakt het net wat minder saai. Voor de prijs moet je het ook zekers niet laten, 36 euro voor zo’n mooie jas is een goede prijs.

herfst jassen 2018

10 Maxi jurken die je in de zomer én herfst kan dragen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
De leukste herfstjassen die je absoluut wilt hebben
Sluiten