Kelly Kulk
Kelly Kulk Love & Life 12 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Herkenbaar? 10 momenten waarop je best een bitch mag zijn tegen je BFF

De meesten van ons herkennen het wel: je beste vriendin die maar niet kan ophouden met praten over haar crush, die no good voor haar is. Het liefst wil je dan zo sympathiek mogelijk blijven, maar soms gaat dat simpelweg niet. Zie hier 10 dingen waarover je best bitchy kunt reageren tegenover je best friend, maar met liefde bedoelt.

1. Wanneer ze dezelfde fout steeds opnieuw maakt
Nu we meer met onze vriendinnen zijn dan met onze ouders, is het natuurlijk aan ons de taak om onze BFF’s eraan te herinneren wat wel en niet kan. Hoe bot het soms ook kan overkomen, we bedoelen het goed.

2. Wanneer ze niet kan stoppen met zeuren over hoe erg ze is aangekomen, maar er niks aan doet
Tegen een ‘gewone’ vriendin zal je waarschijnlijk zeggen “dat ze een extra dagje sportschool niet nodig heeft en er goed uitziet”, maar tegen je bestie zal je eerlijk vertellen dat ze de derde keer McDonald’s beter kan laten staan deze week.

3. Wanneer ze niet gelukkig is in haar relatie, maar er niks aan wil doen
It’s better for you to be a bitch than for him to keep being a dick.

4. Wanneer ze uren naar haar telefoon kijkt, maar hem niet als eerste wil appen
Goed, we zijn hier allemaal wel eens guilty aan, maar eigenlijk hebben we net dat extra zetje nodig van iemand om ook daadwerkelijk op de verzendknop de drukken. Daarom mag je als vriendin best hard zijn en gewoon zeggen dat ze het moet sturen of hem uit haar hoofd moet zetten.

5. Wanneer ze niks heeft gedaan met jouw advies
Alhoewel het altijd fijn is om de nadruk te leggen op het feit dat je gelijk had en ze had moeten luisteren naar je, kan het soms meer bitchy overkomen dan je daadwerkelijk bedoelt.

6. Wanneer je honger hebt
Sorry what I did when I was hungry… Af en toe willen we dit nog wel eens afreageren op onze beste vriendin.

7. Wanneer ze de waarheid van je wil horen
Het is natuurlijk altijd belangrijk om eerlijk tegen haar te zijn en je mening te geven, maar af en toe kan het van straight to the face, straight to the heart gaan.

8. Wanneer ze te veel op heeft en zich gedraagt als een klein kind
Ondanks het feit dat ze misschien een glas of twee te veel op heeft en zich begint te gedragen als een 4-jarige, is het natuurlijk niet aan jou de taak om haar te behandelen als een kind. Als bestie is het in dit soort situaties belangrijk dat je haar op de juiste plek zet, wanneer ze echt te ver gaat. Gewoon samen naar huis en pizza eten dus.

9. Wanneer ze zegt dat ze ontevreden is met zichzelf, terwijl ze er prachtig uitziet
Deze kennen we vast allemaal wel. Je vriendin kan maar niet stoppen met zeggen dat ze er vandaag niet uitziet. Ook al vertel je haar 10 keer achter elkaar dat ze niet zo moet zeuren en er goed uitziet, het heeft geen zin. Soms moet je er dus gewoon aan toegeven dat ze er vandaag inderdaad uitziet als een holbewoner, misschien houdt ze er dan over op.

10. Wanneer ze zeurt over de pijn aan haar voeten nadat je haar hebt verteld die schoenen níet aan te doen
Jullie gaan een avondje opstap en je vriendin weigert om andere schoenen aan te doen dan haar hoge nieuwe hakken, waar ze al meerdere malen blaren van heeft gekregen. Ze doet niet alleen haarzelf pijn, ook jij begint je lichtelijk te irriteren aan het feit dat jullie constant moeten stoppen met lopen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Herkenbaar? 10 momenten waarop je best een bitch mag zijn tegen je BFF
Sluiten