Emma Toussain
Emma Toussain Fashion 11 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Hermès tas te duur? Deze Jordan 1’s zijn geïnspireerd op de iconische Birkin Bag

Mening celeb heeft zo’n ontzettend dure tas in hun kast staan: een Hermès Birkin bag. Wij als ‘gewoon’ volk gaat dan waarschijnlijk nooit aan zo’n tas komen, tenzij we de loterij winnen, gaan daten met Kanye West of een shitzooi aan NFT’s verkopen. Nike lanceert op 21 juli de Air Jordan 1 “Starfish” en deze sneakers worden vergeleken met de iconische en veel te dure Birkin tas. Wat hebben ze met elkaar te maken? Dat leggen we je zo uit.

Birkin 1’s

Om duidelijk te zijn: het gaat niet om een samenwerking met Hermès. De colorway van de sneaker is naar verluidt geïnspireerd op de iconische Birkin bag. Daar is je link! The “Starfish 1’s” worden dan ook wel de “Birkin 1’s” genoemd en daar zijn wij het helemaal mee eens. En nog mooier: de schoen kost geen duizenden euro’s. Hij wordt namelijk verkocht voor $170. Let wel: dit is retailprijs. Dus als je ‘m koopt van iemand anders dan wordt ie waarschijnlijk voor het (drie)dubbele verkocht.

Raffle

Wat we je niet kunnen garanderen is een stressvrije shopervaring. Heb je wel eens geprobeerd om Jordans te kopen op de releasedag? Dan heb jij (waarschijnlijk) geen geluk gehad. Vaak moet je meedoen aan lotingen of raffles zodat jij een plekje kan krijgen om de schoen te kunnen kopen. Als je dat plekje eenmaal hebt, dan pas kun je de schoen aanschaffen. Maar… op is op. En de mainstream maatjes 38, 39 en 40 gaan natuurlijk het hardst.

Aanmelden

Waar kan jij jezelf aanmelden voor zo’n raffle? Download de SNKRS-app of kijk op Sneaker Jagers.

Ga jij ervoor? De schoen wordt dus op 21 juli uitgebracht dus je kunt er nog een tijdje over nadenken.

Zo koop je de gelimiteerde Travis Scott Jordan 1-sneaker voor de retailprijs

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hermès tas te duur? Deze Jordan 1’s zijn geïnspireerd op de iconische Birkin Bag
Sluiten