Renée
Renée | LinkedIn Fashion 11 jun 2018

Hertogin Kate droeg een prachtige Zara jurk en hij is nog steeds verkrijgbaar

Trouw met een Britse prins en de ogen zijn voor altijd op jou gericht. Dat betekent in het geval van hertogin Kate niet dat ze alleen nog maar haute couture draagt. Kate trok afgelopen weekend namelijk ‘gewoon’ een Zara jurk aan en er is goed nieuws. Het is nog steeds verkrijgbaar!

De Zara jurk van hertogin Kate

Mode inspiratie kun je stiekem beter bij Meghan afkijken, maar toegegeven… De Zara jurk die hertogin Kate dit weekend voor de gelegenheid uit de kast trok is ook heel tof. Ze was aanwezig bij een polo wedstrijd – je bent royal, of je bent het niet – en daarvoor koos ze een keer niet voor Brits design.

Nu is hertogin Kate niet per se vies van wat betaalbaare kleding op z’n tijd. Gelukkig maar, want dat betekent dat de rest van de wereld hetzelfde jurkje kan scoren voor een polo weds… oh, wacht. Daar komt de gemiddelde persoon nooit. Hoe dan ook, de Zara jurk is perfect voor al je warme zomerse dagen.

zara jurk hertogin kate

Wat kost het?

De Zara jurk vind je in de webshop als je zoekt op gestreepte jurk met blote schouders. Maat M en XL zijn op het moment van schrijven al uitverkocht. Heb je een andere maat? Dan is de jurk voor €49,95 van jou. Koopje, toch?

hertogin kate zara jurk
Reageer op artikel:
Hertogin Kate droeg een prachtige Zara jurk en hij is nog steeds verkrijgbaar
Sluiten