Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Festivals 20 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Volgende week verandert het Rembrandtpark in het grootste terras van Amsterdam

Het is bijna zover: vanaf volgende week verandert het Rembrandtpark in het allergrootste terras van Amsterdam tijdens Het Amsterdamse Terrassen Festival.

Van 27 tot en met 30 juli verzamelen de fijnste horecazaken van onze hoofdstad zich in het gezellige Rembrandtpark.

Het Amsterdamse Terrassen Festival

Voor alle fanatieke terrasgangers is er goed nieuws; er kan volgende week weer flink geborreld worden. De Olympische Spelen van het terrassen, a.k.a. het terrassenfestival, vinden weer plaats.

Van donderdagmiddag tot zondagavond staat het Rembrandtpark vol met tafeltjes en stoeltjes, waar wij met je vrienden kunt neerstrijken. Drankjes haal je bij je favoriete Amsterdamse bar en eten doe je bij de foodtruck jouw lievelingsrestaurant.

Het Amsterdamse Terrassen Festival
Het Amsterdamse Terrassen Festival

Welke horecazaken kan je verwachten?

De crème de la crème van de Amsterdamse horeca verzamelt zich volgende week. Onder andere BAUT, Brasserie Van Dam, Ceppi’s, Café Panache, Five Brothers Fat, Café Garçon (vonden wij een dikke aanrader), NENI en Mooie Boules zijn aanwezig.

Wat is er verder te doen?

Je komt hier voornamelijk om te gaan zitten, een drankje te drinken, een goede borrelhap te bestellen en gezellig te kletsen – maar er is meer.

Zonder muziek geen sfeer, daarom wordt is er iedere avond een uitgebreid programma op het podium. Dit programma wordt verzorgd door de fijnste organisaties uit het Amsterdamse nachtleven. Denk aan BAMBÚ x Suave, FRITS, Terug naar Toen x FISSA en Mokumse Meezingers x Yves Berendse.

Het Amsterdamse Terrassen Festival
Het Amsterdamse Terrassen Festival

Mocht je zelf liever op het podium staan dan kan dat ook. Er is namelijk een karaoke aanwezig in het park. Liever helemaal niets horen? Dan is de Silent Disco wel wat voor jou.

Vamos!

Nog even wat laatste praktische informatie:

Het Amsterdamse Terrassen Festival is geopend van donderdag tot zondag. Op donderdag en vrijdag opent het terrein om 16:00 en wordt er om 23:00 afgesloten. In het weekend is de eindtijd hetzelfde, maar kan je vanaf 12:00 al een lekker tafeltje uitzoeken.

Tickets gaan best hard. Bestellen doe je hier.

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.