Renée
Renée Love & Life 1 december 2017

Het bewijs dat je wasmachine écht je sokken opeet

Hoe gebeurt het toch steeds? Je koopt eens in de zoveel tijd een nieuwe lading sokken, maar op de een of andere manier raken ze geregeld een broertje of zusje kwijt. Als je meerdere stuks van eenzelfde set hebt, dan kun je die gelukkig nog samenvoegen, echter gebeurt het voor ons gevoel juist altijd met die uniekere exemplaren.

Heb jij weleens gegrapt dat je wasmachine weer je sokken op heeft gegeten? Dan hebben we iets leuks voor je: dat is dus serieus mogelijk. We begrijpen dat het compleet absurd klinkt, maar je wasmachine kan echt sokken opeten en daar hebben we nu bewijs van!

Alsjeblieft: een sokken etende wasmachine

Je zou bijna zeggen dat het even plausibel klinkt dat kabouters ’s nachts je sokken hebben gestolen als dat je wasmachine ze verslindt. Toch bewijst onderstaand GIFje dat het kan. Best makkelijk ook.

Nooit meer een single sok met de ‘sokkengarantie’

Omdat het ’t natuurlijk niet bepaald waard is om je hele wasmachine naar de getver te helpen omdat je een sok kwijt bent, hebben we ook nog een hele leuke tip voor jullie. Zo heeft het Nederlandse kledingmerk Cheaque de sokkengarantie geïntroduceerd! Dit betekent dat als je wasmachine weer een sok heeft opgegeten, of je zelf gewoon slordig bent geweest, je direct gratis een nieuwe sok kunt nabestellen die dezelfde dag nog naar je wordt verzonden. De garantie is maar liefst drie jaar lang geldig. Superhandig voor jezelf (sokkenverliezers, you know who you are), maar natuurlijk ook een megaleuk en betaalbaar cadeau voor de feestdagen.

Onze favorieten van Cheaque (allemaal €7,50 inclusief sokkengarantie!)

1. Een klassieke stip mag natuurlijk niet ontbreken en deze SØRKAUS-sok is zeker favoriet. De sok is zwart met kleine witte stipjes, dus past overal bij. Leuk voor de zeurkous in je familie.

2. Toch liever iets opvallender? Ga dan voor deze sok met enorme witte stippen! De CLETSCOUES maakt jouw basic outfit direct helemaal eigen. En natuurlijk ideaal voor je vriendin die nooit stopt met praten.

3. Als je graag wat kleur ziet, of extra aandacht voor je schoenen kunt gebruiken, dan is deze navy-gele CLETSCOUES zeker een goede keuze.

4. Deze sok mag misschien de SÖKKEL heten, maar wij vinden ‘m vooral heel erg leuk. Een paar bliksemschichtjes en driehoekjes sieren deze zwarte sok.

5. Helemaal in de kerstsferen met deze warm gekleurde navy-rode sok, genaamd de SØRKAUS!

Nog steeds een beetje in shock door die video? Begrijpen we. Of het echt te vermijden valt, weten we niet, maar daarom vinden we het extra leuk dat Cheaque de ‘nooit meer single garantie‘ in het leven heeft geroepen.

In samenwerking met Cheaque

Reageer op artikel:
Het bewijs dat je wasmachine écht je sokken opeet
Sluiten