Het derde kind van Kim Kardashian en Kanye West wordt een meisje

Woop woop, gisteravond maakte über-stalksite TMZ bekend dat Kim Kardashian en Kanye West via een draagmoeder in verwachting zijn van hun derde kindje.

TMZ heeft los weten te peuteren dat het kindje in januari 2018 geboren gaat worden, en dat het een meisje wordt. Kim heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het liefst een groot gezin wil, maar nadat er tijdens haar vorige zwangerschappen complicaties optraden, is het een te groot risico om nog een keer zwanger te worden. Daarom wordt het zusje van North en Saint nu via een draagmoeder ter wereld gebracht.

Eerder dit jaar schreven we al dat Kim en Kanye op zoek waren naar een geschikte draagmoeder, en die is nu gevonden in een vrouw die volgens TMZ eind twintig is en uit San Diego komt. Als je denkt dat je voor het dragen van de nieuwe Kardashian-West-telg voor de rest van je leven financieel oké zit, valt dat nog best tegen.

De vrouw krijgt een bedrag van 45.000 dollar, en daarvoor mag ze (uiteraard) niet roken, drinken en geen drugs gebruiken, maar ook wordt er van haar verwacht dat ze geen bubbelbaden neemt, haar haar niet verft en geen rauwe vis eet.

TMZ

Reageer op artikel:
Het derde kind van Kim Kardashian en Kanye West wordt een meisje
Sluiten