Renée
Renée Entertainment 27 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Het is officieel! Meghan Markle en Prince Harry zijn verloofd en gaan in de lente trouwen

Hoewel het plan was om de officiële aankondigingen rondom de verloving van actrice Meghan Markle en Prince Harry even te laten liggen tot 2018, waren er blijkbaar toch echt te veel roddels. Via het Twitter-account van Kensington Palace is vanochtend het bericht naar buiten gebracht dat Meghan en Harry inderdaad verloofd zijn, en daarnaast in de lente van 2018 zullen gaan trouwen.

Update, 16:00: er zijn ook al verlovingsfoto’s! Bekijk ze hier.

Vorige week deelden we nog dat Meghan per direct bij Harry zou intrekken en ze daarnaast ook al verloofd zouden zijn. Zo zou Harry een ring hebben laten maken voor Meghan, met onderdelen van Princess Diana’s broche. Volgens bronnen zou er een bruiloft op komst zijn in juni 2018. Dit laatste zou inderdaad nog net een bruiloft in de lente kunnen betekenen, zoals nu via Kensington Palace gedeeld is.

De officiële aankondigingen

De relatie tussen Meghan en Harry werd in november 2016 bevestigd

De prins en toekomstige prinses zouden elkaar in juli 2016 hebben ontmoet, waarna het al snel aan was. Pas in november, enkele maanden later, durfde Kensington Palace het ook officieel naar buiten te brengen door middel van dit bericht.

Reageer op artikel:
Het is officieel! Meghan Markle en Prince Harry zijn verloofd en gaan in de lente trouwen
Sluiten