Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 12 jan 2019

Het zal je gebeuren: Dit meisje werd na 5 jaar geghost – op vakantie

Ghosten. We hebben het zelf weleens meegemaakt, maar meestal na één of twee matige Tinder-dates. Elizabeth overkwam iets veel ergers: de jongen waar ze al vijf jaar een relatie mee had was te chicken om het uit te maken, en ghostte haar – OP VAKANTIE.

Aan Elite Daily vertelt ze haar verhaal:

“Twee jaar geleden vierde ik mijn verjaardag in Miami met mijn vriend. We hadden al vijf jaar een knipperlichtrelatie maar deze keer zou het écht goed gaan. Er gingen al wat dingetjes mis onderweg naar de bestemming: hij praatte de hele vlucht niet met me vanwege zijn vliegangst. Wist ik niet. Bij aankomst moesten we wachten tot onze kamer klaar was, dus hebben we de hele middag gezellig aan de bar zitten drinken. Zoals altijd hadden we het heel leuk samen.

Rond half vijf mochten we onze kamer in, en ik had enorm veel zin om lekker uit te gaan en het nachtleven te verkennen. Ik ging me klaarmaken, maar hij plofte op bed en viel in slaap. Ik ging even bij hem liggen. Voordat ik het weet is het 23.00 en is hij nog steeds niet wakker. Ik begon een beetje te mopperen – can you blame me? Ineens staat hij vluchtig op en vraagt hij aan míj hoe lang ik nodig heb om naar het restaurant te kunnen gaan. Ik was al helemaal aangekleed en ik had alleen vijf minuutjes nodig om mijn make-up op te frissen.

Hij zei dat hij me wel in de bar zou zien. Ik nam aan dat hij de hotelbar bedoelde, maar ik kom beneden en hij zit er niet. Ik app hem en zeg ‘zeg me alsjeblieft dat je in het restaurant zit’ – en inderdaad, hij was daar al heen gegaan. Noem me gek, maar als je met je liefje op vakantie bent, wacht je op je vriendin om sámen naar het restaurant te gaan. Ik was boos, dus ik zei dat ik terug naar mijn kamer ging om daar om 12 uur mijn verjaardag in te luiden.

Had ik zelf uit kunnen zoeken hoe ik naar het restaurant moet komen? Natuurlijk, maar op dat moment was ik zo geïrriteerd door zijn gedrag. Ik was geschrokken en boos. Ik ging naar de kamer, bestelde roomservice en keek make-overprogramma’s op TLC.

Happy Birthday

Om 12 uur appt hij: ‘Happy birthday Elizabeth’ en ik antwoordde niet. Ik viel op een gegeven moment in slaap en rond 2:30 dacht ik dat ik hem binnen hoorde komen. Zijn koffer stond naast het bed en ik weet zeker dat ik de rits van zijn koffer hoorde. Ik wachtte gewoon tot hij naar bed kwam. Ik had geen zin in ruzie. Maar hij kwam niet naar bed.

Ik weet niet hoeveel tijd er voorbij ging, maar ik schrok wakker omdat hij nog niet naast me lag. Ik zag dat zijn tas weg was, ik rende naar de badkamer en zijn toiletspullen waren ook weg. Ik rende naar de voordeur – die had hij opengelaten.

Ik probeer hem te appen maar hij antwoordt niet. Ik probeer keer op keer te bellen, maar hij antwoordt niet. Rond 6:30 krijg ik een sms’je waarin hij laat weten dat hij bij me weggaat en me alleen in Miami laat. Op mijn verjaardag. In mijn eentje.”

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

Elite Daily

Reageer op artikel:
Het zal je gebeuren: Dit meisje werd na 5 jaar geghost – op vakantie
Sluiten