LOL – Wedden dat jij dit hilarische fashion moment in Gossip Girl hebt gemist?

Hi Upper East Siders, Gossip Girl here. Vandaag hebben we een heerlijk modeschandaal van Serena van der Woodsen voor jullie. Spotted: een TikTok die een hilarisch fashion moment uit de serie uitlicht. Serena, wat doe je?

Over het algemeen praisen we de looks van Serena. Oké, ze zijn anno 2020 misschien een beetje achterhaald, maar dat Serena er altijd fashionable uitziet is een feit. Toch viel een TikTokker iets op en besloot hier een video over te maken. Geloof ons, dit is hi-la-risch.

Deze TikTok wijst ons op een hilarisch fashion moment in Gossip Girl

Tijdens de diploma-uitreiking van Constance Billard en St. Jude’s zien we Serena met een wel heel – uhm – uniek haaraccessoire. De diploma-uitreiking verloopt soepel totdat Gossip Girl de Upper East Siders besluit te trakteren op wat extra drama.

En over drama gesproken, wat heeft Serena in haar haren hangen? Serena besluit het hoedje niet te dragen, maar alleen de sliert in haar haren te dragen. En wij geven eerlijk toe: hoe langer je hiernaar kijkt, hoe grappiger het wordt.

@ivyzed

How did I just see this now #gg #gossipgirl #serenavanderwoodsen #chuckbass #blairwaldorf #xoxogosipgirl #nocap

♬ original sound – .morgzzz

Deze aflevering was de finale van seizoen 2. Waarschijnlijk waren we zo in de ban van alle roddels en drama, dat we dit grappige detail compleet gemist hebben. Can’t blame us. 

Dit is niet de eerste keer dat een oplettende kijker iets opvallends opmerkt. In aflevering 4 van seizoen 6, genaamd ‘Portrait of a Lady Alexander‘, zien we Serena weglopen van dan in een prachtige koraalrode jurk. Niets aan het handje, denk je. Totdat Serena nog een keer in beeld komt en duidelijk te zien is dat ze een joggingroek draagt onder de jurk.

@skyehanamaikai

season 6 episode 4 😗

♬ original sound – skyehanamaikai

Misschien is ze snel uit de backstage chillhoek gehaald om deze scene nog eens op te nemen en vergat ze daarbij haar broek uit te trekken. Het levert in ieder geval hilarische beelden op. Wij plassen in onze (jogging)broek van het lachen.

Glamour US

Reageer op artikel:
LOL – Wedden dat jij dit hilarische fashion moment in Gossip Girl hebt gemist?
Sluiten