Lobke Killaars
Lobke Killaars Entertainment 10 dec 2018
Leestijd: 2 minuten

Hilary Duff vertelt over een Lizzy McGuire revival en we kunnen nu al niet wachten

De Amerikaanse serie Lizzie McGuire is er één uit duizenden. De serie liep tussen 2001 en 2004 en Hilary Duff, die Lizzie speelde, heeft tot de dag van vandaag een plek in ons hart. En guess what? We hebben nieuws om die maandagochtend van je net dat tikkeltje beter te maken. Hilary Duff bevestigde namelijk dat er misschien een revival van Lizzie McGuire aan zit te komen.

Hilary Duff als Lizzie McGuire

Even het geheugen opfrissen: Lizzie is dus dat meisje op de middelbare school met een tekenfiguur als alter ego. Dit alter ego laat altijd zien wat Lizzie écht denkt, maar niet durft te zeggen. Het is dat stemmetje in je hoofd dat ook jou regelmatig op komt zoeken.

Een revival?!

Aan Entertainment Tonight vertelde Hilary Duff dat er wellicht een revival van de serie aan zit te komen. Dit is echter – en helaas voor ons – nog niet zeker. Hilary zegt hierover: “There’s been some conversations…It’s definitely not a go. I don’t want to get everyone wild talking about it.”

Hoewel het dus de vraag is of die revival er echt komt, lijkt Hilary in ieder geval enthousiast te zijn. Niet alleen wij, maar ook zij bleek te houden van het personage dat ze mocht vertolken. “I mean I love her so much. I think she was so important to girls at an important time in their life. If she could be important to them again at this age, I think that would be amazing.”

Als het aan ons ligt, kan die revival maar niet snel genoeg komen. Wij blijven sowieso forever een crush hebben op Hilary Duff, die een hoofdrol speelde in een hoop topfilms (Cheaper by the Dozen? A Cinderella Story? Iemand?).

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Even over dat schattige kind van Hilary:

Hilary Duff is bevallen en deelt de naam met een té lieve foto van het gezinnetje

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Hilary Duff vertelt over een Lizzy McGuire revival en we kunnen nu al niet wachten
Sluiten