Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Entertainment 24 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

That’s love – Hilary Duff’s hubby heeft haar naam op zijn kont getatoeëerd

Je liefde vereeuwigen met een ring (en dan hebben we het over een dikke diamanten variant) is leuk, maar een tattoeage laat wel écht zien dat het een blijvertje is – die gaat namelijk niet zomaar weg. Hilary Duff heeft dat eerste al gekregen van hubby Matthew Koma, dus een tattoo was de volgende stap.

En guess what? Matthew postte een foto op Instagram van zijn kont – ja, echt – met Hilary’s naam erop. No worries, de naad itself is verbloemd door emoji’s, dus je kunt de foto prima bekijken. Wel zo fijn.

Hilary Duff op Matthew zijn kont

Goed. Hilary Duff en Matthew Koma zijn al jaren gelukkig getrouwd en voeden samen twee kids op (Banks en Luca, uit Hilary’s eerder huwelijk). En als we Instagram mogen geloven bereikt hun relatie nu een volgend punt. Matthew bracht ons op de hoogte door een foto op de Gram te posten van zijn billen. Op zijn linkerbil staat namelijk de naam van wifey Hilary.

Volgens fans is de naam geschreven door Hilary herself. Daar kwamen ze achter door het handschrift te vergelijken met haar “Stuff by Hilary Duff”-merchandise. Nostalgie.

Na het zien van dit kiekje op Instagram, waren we natuurlijk heel benieuwd naar Hilary Duff haar reactie. Gelukkig konden we die vinden door simpelweg te scrollen, want onder de foto plaatste Hilary: “Finest tiniest booty around #youstucknowboy.

Niet het eerste stel

Een tattoo nemen van je lover zijn of haar naam, is niks nieuws. Vóór je het besluit te doen, is het misschien wel verstandig om na te gaan dat de tattoo blijvend is, terwijl je relatie dat misschien niet is. Hoewel Hilary Duff nog samen is met haar man, zijn er genoeg celebrities die een tattoo hebben genomen van hun partner, waarna het vervolgens uitging. Van onder andere Angelina Jolie en Rihanna tot Zayn Malik: zij moesten de tattoo weglaseren of bedekken.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
That’s love – Hilary Duff’s hubby heeft haar naam op zijn kont getatoeëerd
Sluiten