YES – H&M lanceert een Ariana Grande collectie

H&M slaat graag de handen ineen met verschillende designers, maar ook met artiesten. Daar zijn wij ontzettend blij mee, want na Stranger Things en Love Stories werkt H&M nu ook samen met niemand minder dan Ariana Grande. Als we een blik werpen op de collectie met Ari, ziet het ernaar uit dat we straks allemaal ons geld naar bij H&M verbrassen.

Stop met wat je aan het doen bent en check nu deze geweldige H&M collectie. Wie niet kan wachten tot haar concert in de Ziggo Dome op 23 augustus, kan nu alvast een volledige Ari outfit online bestellen.

Ariana Grande x H&M

H&M stampt de ene samenwerking na de andere uit de grond en strooit met toffe collecties. Oftewel, ze zijn lekker bezig. Ook de Ariana Grande collectie is weer een topper. De meeste items in de collectie zijn – heel verassend – suikerspinroze en volledig in het girly Ariana stijltje. De collectie is in het thema van Thank U, Next en haar Sweetener album. En wat al helemaal fijn is, is dat de collectie hartstikke betaalbaar is. Want hoeveel we ook van Ariana houden, de merchandise die verkocht wordt tijdens de concerten kost gewoon een vermogen. Zestig euries voor een shirtje? Thank U, Next. Bij H&M gaan de items voor tussen €13 en €25 over de toonbank. Dat klinkt beter.

De collectie

In Nederland zijn slechts vijf van de negen items uit de collectie verkrijgbaar. Waarom dit zo is weten wij ook niet, maar het mag de pret natuurlijk niet drukken. In de Nederlandse collectie vind je onder andere shirts, een body en een sweater. Wij willen het allemaal.

Sweetener Sweater – €24,99

H&M Ariana Grande

Thank U, Next Shirt – €12,99

h&m ariana grande

Thank U, Next Body – €12,99

h&m ariana grande

Sweetener Shirt (plus size) – €14,99

ariana grande h&m

Break Up With Ur GF Shirt – €12,99

ariana grande

De collectie is alleen online verkrijgbaar en gaat super hard. Dus wacht niet te lang, anders grijp je naast deze fantastische Ariana Grande items.

Reageer op artikel:
YES – H&M lanceert een Ariana Grande collectie
Sluiten