Er is een betaalbare H&M dupe van Kate Middletons bruidsjurk

Terwijl we stilletjes afwachten tot we erachter komen hoe de bruidsjurk van Meghan Markle eruit zal zien, gaan we met liefde even zeven jaar terug in de tijd – toen Kate Middleton haar jawoord aan Prince William gaf. Kate zag er destijds prachtig uit in een bruidsjurk van Alexander McQueen.

Vanzelfsprekend was deze jurk behoorlijk prijzig (omgerekend 350.000 euro), maar H&M heeft heel goed nieuws: ze komen met een zeer betaalbare dupe!
H&M bruidsjurk

H&M bruidsjurk

De bruidsjurk is niet identiek aan de bruidsjurk van Kate (dat zou ook wel een heel duur grapje worden), maar toch: de lange kanten jurk heeft behoorlijk wat weg van de Alexander McQueen-jurk. Zo heeft hij een soortgelijk lijfje met doorzichtig kanten mouwen en een lage V-halslijn. De jurk van H&M heeft geen sleep (tja, een sleep van drie meter zoals bij Kate is ook niet zo heel praktisch) en de kleur neigt meer naar een roomwitte crèmekleur – terwijl die van Kate spierwit was. Maar het grootste verschil? Voor de bruidsjurk van H&M leg je maar 199 euro neer!

h&m bruidsjurk

Bruidscollectie

H&M laat het niet bij de bruidsjurk alleen: er is een heuse bruidscollectie! De zogenaamde ‘The Wedding Shop‘ zit boordevol betaalbare bruidsmode. Je vindt er zowel klassieke als hele hippe bruidsjurken, een kleurrijke bruidsmeisjescollectie en zelfs een bloemig bruidspak – inclusief peplum top. Ben je nog op zoek naar bruidsschoenen voor een klein prijsje? Ook daarvoor ben je bij H&M op de juiste plek!

Ook in Nederland?

Ja, Nederlanders mogen ook profiteren van deze betaalbare bruidscollectie. Je kan de collectie bewonderen op de webshop. Bekijk hieronder een aantal beelden van de mooie collectie.

Today

Reageer op artikel:
Er is een betaalbare H&M dupe van Kate Middletons bruidsjurk
Sluiten