Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 7 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

Yas – H&M HOME heeft een conceptstore geopend in Amsterdam

We kennen H&M niet alleen als modeketen, ook op interieurgebied timmeren ze hard aan de weg. Zo hard dat er nu een H&M HOME conceptstore in Amsterdam is geopend. En dat is goed nieuws voor de interieurliefhebbers onder ons.

En iets minder goed nieuws voor de portemonnee, want bij H&M HOME kun je terecht voor prachtige interieuritems.

H&M Home geopend in Amsterdam

Afgelopen week – op 4 juni – werden de deuren van de allereerste H&M HOME conceptstore in Nederland geopend. In de nieuwe winkel is het hele assortiment van H&M HOME te vinden, inclusief een samengestelde selectie van items van andere merken. Ook biedt de winkel een dynamische en inspirerende shopomgeving. Zo hebben ze een monogramservice om items te laten personaliseren.

En is er een thuisbezorgservice, worden er verse seizoensbloemen verkocht en zijn er samenwerkingen met andere merken. Genoeg redenen om eens een bezoekje te brengen aan de nieuwe conceptstore in Amsterdam. Ook de algemeen manager van H&M HOME, Peter Klagsmark, is erg blij met de winkel. “We zijn heel trots op onze H&M HOME concept store in Nederland en enorm verheugd om onze klanten hier vanaf nu welkom te kunnen heten. We hopen dat klanten er net zo dol op zijn als wij, en hier alles kunnen vinden om hun ideale thuisplek te creëren.”

H&M HOME conceptstore
H&M HOME conceptstore in Amsterdam

Monumentaal pand

De conceptstore is gevestigd in een monumentaal pand met een bijzondere geschiedenis: in de 19e eeuw was hier de Koninklijke Meubelfabriek H.F. Jansen en Zonen gevestigd. Deze meubelfabrikant verzorgde interieurs voor het Nederlandse koningshuis. Leuk feitje: de troonzetels die in 2013 gebruikt werden voor de inhuldiging van koning Willem-Alexander kwamen hiervandaan.

De conceptstore zit dus op een speciale plek. De klassieke, karakteristieke elementen van het pand zijn dan ook behouden. Om een extra link naar de bijzondere historie te leggen zijn er twee antieke meubelstukken in de winkel te bewonderen. Zeiden we al dat we genoeg redenen hebben om erheen te gaan?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Yas – H&M HOME heeft een conceptstore geopend in Amsterdam
Sluiten