Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Love & Life 12 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

We want it all – H&M Home kondigt samenwerking met Diane von Furstenberg aan

We hoeven niet te vertellen dat H&M voor de fijnste samenwerkingen zorgt. In de afgelopen jaren hebben ze samengewerkt met Moschino, Erdem en Alexander Wang. Jonathan Adler lanceerde vorig jaar de eerste collectie samen met H&M HOME. Nu komt daar een hele fijne samenwerking bij: H&M HOME gaat namelijk een collectie uitbrengen met designer Diane von Furstenberg.

En dat betekent maar een ding: zet je geld maar vast opzij, want wij willen alles.

H&M HOME x Diane von Furstenberg

H&M staat lang niet meer alleen bekend om haar modecollecties, maar ook om haar zeer geliefde interieuritems. Nu gaan ze met H&M HOME een geweldige samenwerking aan. Diane von Furstenberg gaat haar kleurrijke stijl en prints in een interieurcollectie vertalen. En dus is het hoog tijd om je interieur een upgrade te geven.

De Belgische modeontwerper lanceert samen met de Zweedse modegigant een collectie aan kussenhoezen, kaarsen, dekens en vazen. Haar kleurrijke stijl zorgt ervoor dat je je huis weer kunt vullen met fijne items om het gezellig te maken. Je moet wat als je zoveel tijd thuis doorbrengt, toch?

H&M HOME x Diane von Furstenberg
H&M HOME x Diane von Furstenberg

Prints en kleuren

Diane von Furstenberg koos zelf voor artistieke prints en kleuren, om daarmee een gevoel van vreugde en energie aan woningen te geven. En als we de eerste beelden zien, lukt dat aardig.

Zelf zegt Diane von Furstenberg over de samenwerking, “Ik vind het geweldig om met H&M HOME samen te werken, vooral omdat interieur een grote passie van mij is. Een woning is zowel een plek om tot rust te komen als een ruimte waar je nieuwe energie krijgt en je eigen look en feel kwijt kunt. Ik hoop er met deze samenwerking voor te kunnen zorgen dat mensen met hun eigen interieur aan de slag gaan. De enige regel is hierbij volgens mij: zorg dat je huis een reflectie is van wie je bent. Het belangrijkste is dat je een ruimte creëert waarin je je volledig comfortabel voelt en die laat zien wie je bent.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
We want it all – H&M Home kondigt samenwerking met Diane von Furstenberg aan
Sluiten