Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Home & Interior 24 aug 2018
Leestijd: 2 minuten

Daar gaat je salaris, H&M Home verkoopt nu ook meubels

De modewereld en de interieur wereld overlappen elkaar zo nu en dan wel eens, want ook interieur moet stylish zijn. H&M Home heeft blijkbaar onze gebeden verhoord, want naast interieuraccessoires verkopen ze nu ook meubilair en lampen.

H&M Home meubels

Als je fan bent van H&M is de kans groot dat je zo nu en dan ook een kijkje neemt op de interieur afdeling van de keten. Van leuke theedoeken, naar servies tot dekbedden, keuze genoeg uit trendy items om je interieur mee op te fleuren. Maar het stopt nu niet bij opfleuren. H&M heeft namelijk een selectie meubels en lampen uitgebracht waarmee je jouw huis nu nóg Insta-waardiger maakt.

Jason R. Arneson on Twitter

h&m home just released furniture aka goodbye to everything i currently own

De reden dat H&M dit nu doet, is omdat het de afgelopen tijd niet zo heel goed ging met de keten. De cijfers waren lager dan normaal en dus moesten ze inspelen op interieur. Zo zie je maar, ook uit een negatieve situatie komen goede dingen.

Hoe ziet het eruit

Items zoals kleine tafeltjes, planken, stoeltjes, bankjes en lampen in onder andere koper- en goudkleuren bestel je nu op de website. Wat dat mag kosten? Dat verschilt. Prijsjes vanaf €20,00 tot €200, dus voor ieder wat wils. De meubels zijn een beetje verdeeld in twee categorieën: sommige items zijn heel minimalistisch en modern, zodat het in elk interieur past en de andere helft is meer glamorous en robuust, met veel goud om je interieur op te pimpen.

H&M home meubels
H&M home meubels
H&M home meubels
H&M home meubels

Over het algemeen zijn de meubels best tijdloos. Het zijn geen schreeuwende items, waardoor je het heel lang in je huisje laat hangen. Productontwerper van H&M Mattias Chrisander zegt: “Each piece of our new furniture line has been carefully designed to not only fit effortlessly into any room, but also express timeless design and diversity in style. We are very excited about this launch.”

Hoe kom je eraan? De meubels helaas zijn niet te koop in de winkels, maar enkel online.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

De volledige collectie én prijzen van H&M x Love Stories

H&M

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Daar gaat je salaris, H&M Home verkoopt nu ook meubels
Sluiten