Charlene-Clair de Recht
Charlene-Clair de Recht Fashion 21 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Amsterdams lingeriemerk Love Stories ontwerpt lingerielijn met H&M

Voor het eerst ooit heeft H&M de handen ineengeslagen met een ander merk om een lingerielijn te ontwerpen. En dat merk is er niet zomaar eentje, maar het Amsterdamse Love Stories.

H&M x Love Stories

Love Stories staat natuurlijk bekend om haar lieve lingerie met gekke printjes en leuke mix-and-match setjes, die ook nog eens heerlijk zitten. De collectie van H&M samen met Love Stories heeft verschillende lingeriesetjes en nachtkleding in volledige Love Stories-stijl. De collectie brengt plezier en mode samen in de lingeriecollectie.

Oh hello Darling….#hmxlovestories #collaboration #instores #august9 #worldwide #lingerie #pyjama #spreadthelove

3,316 Likes, 285 Comments – Love Stories Intimates (@lovestoriesintimates) on Instagram: “Oh hello Darling….#hmxlovestories #collaboration #instores #august9 #worldwide #lingerie #pyjama…”

Marloes Hoedeman, de oprichtster van Love Stories, is natuurlijk mega enthousiast dat haar Nederlandse merk internationaal gaat. In een interview vertelt ze dat er vanaf het eerste moment een ongelooflijk wederzijds respect was van beide partijen. Daarnaast was er een goede chemie tussen de designers, waardoor deze goed samen konden werken. Verder vertelt ze dat de collectie leunt op Love Stories-klassiekers – de bralette, de bikinibroekjes en strings – en de ‘perfecte mismatches’ van prints en kleuren.

De collectie

De lingerie van Love Stories is perfect voor de luie vrouw, want de gekke printjes en verschillende kleuren zijn juist bedoeld om te mixen met elkaar. Deze specifieke collectie met H&M bevat vooral veel luidaardprintjes, atletische streepjes, bloemen en sterretjes. De kleuren zijn vooral zwart, wit, oudroze en olijfgroen.

Qua items kunnen we naar H&M rennen voor de bekende en heerlijk zittende bralletjes, strings, nachtkleding, oogmaskers, sokken en toilettasjes. In ieder geval zijn er meer dan genoeg opties om je lingeriekast aan te vullen. Love Stories is best aan de prijzige kant, maar voor de samenwerking met H&M zijn de items voor een veel leukere prijs te verkrijgen.

De datum die we rood moeten omcirkelen in onze agenda’s is 9 augustus, want vanaf dan is de samenwerking te verkrijgen in geselecteerde winkels wereldwijd. Voor de mensen die net niet in de buurt wonen van een filiaal die de collectie verkoopt, is het ook gewoon online op de website van H&M te verkrijgen. Bekijk hieronder een aantal beelden van de collectie.

H&M en Love Stories Amsterdams merk creëren lingerielijn, twee vrouwen in lingerie

H&M

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Amsterdams lingeriemerk Love Stories ontwerpt lingerielijn met H&M
Sluiten