admin
admin Fashion 6 jun 2018

Bereid je bankrekening voor: de H&M outlet winkel is vanaf deze maand een feit

Er is goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat de H&M outlet winkel deze maand de deuren opent. En het slechte nieuws? Dit gaat je héél veel geld kosten, want waarschijnlijk wil je alles hebben.

Als je niet genoeg kunt krijgen van de collecties is dit voor jou je nieuwe shopping walhalla. Je scoort er namelijk hartstikke leuke kleding, maar dan voor een klein prijsje.

H&M outlet Afound

Het nieuwe winkelconcept heet Afound. Laten we voorop stellen dat het vooral een heel goed initiatief is. Misschien heb je meegekregen dat H&M Group aan het einde van vorig jaar met een stock van drie miljard euro in de maag zat. Die items krijgen nu een tweede kans om verkocht geworden.

Jammer genoeg is Afound alleen offline te bezoeken in Zweden, maar er is goed nieuws. Ook online kun je straks een boel kleding op de kop tikken met mega kortingen. Het allerbeste aan de H&M outlet is dat je er kleding vindt van de H&M Group zelf – Monki, & Other Stories en Cos bijvoorbeeld – en van externe bedrijven. Met andere woorden: als dit geen goedgevulde webshop is, dan weten wij het ook niet meer.

Kortingen tot 70%

Niet geheel onbelangrijk: hoeveel korting krijg je op de items? Reken er maar op dat je niet veel hoef te betalen. Met kortingen tot wel 70 procent is Afound een paradijs voor koopjesjagers.

Vanaf 14 juni ben je hier aan het goede adres.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Bereid je bankrekening voor: de H&M outlet winkel is vanaf deze maand een feit
Sluiten