Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Fashion 5 apr 2019

H&M helpt jou bij het kiezen van de perfecte outfit met dit nieuwe styling platform

H&M heeft zojuist iets heel tofs op de markt gebracht: een styling platform waar je concreet mode-advies kan vragen en geven. Gebruikers kunnen een stijlvraag stellen, waarna het platform de juiste adviesgever zoekt. Op die manier zie jij er altijd on point uit.

H&M styling platform

‘Wat zal ik aantrekken vandaag?’ is een vraag die we ons bijna dagelijks stellen wanneer we voor onze kledingkast staan. Soms kom je er gewoon niet uit en weet je niet welke kledingcombinaties het beste werken. Is er een speciale gelegenheid zoals een eerste date of een sollicitatiegesprek? Dan voelt het soms al helemaal onmogelijk om iets leuks bij elkaar te vinden.

Dit bericht bekijken op Instagram

So, someone just swiped right on a cutie and needs your hot outfit advice. Share your suggestions to us by using #itsapark and tagging us.

Een bericht gedeeld door Itsapark (@itsapark) op

Itsapark

H&M helpt ons graag een handje met deze dilemma’s met het nieuwe platform ‘Itsapark‘. Itsapark is een multimedia modeadvies forum dat zojuist is gelanceerd waar gebruikers stijladvies kunnen vragen voor bijvoorbeeld sollicitaties, eerste dates en werkgelegenheden. De categorieën die nu op de site staan zijn onder andere ‘Spring Flings’, ‘Office Ready’ en ‘Bring the party’.

Zodra je je vraag hebt gesteld (via de website of via Instagram DM), wordt je door Itsapark gelinkt aan de juiste persoon om advies te geven of antwoord te geven op je vraag. Een medewerker van het platform sprak met Business of Fashion en zei: “Itsapark is a community driven digital fashion guide. All content is subject to park rules outlined on the website, which prohibits bullying, racism and other behaviour.”

Dit bericht bekijken op Instagram

🎶Hello, is it advice you’re looking for? 🎶 @roshi.hoss’s helping out with that scarf styling question. Check her answer via the link in bio #itsapark

Een bericht gedeeld door Itsapark (@itsapark) op

Zo werkt het

Op dit moment is de website nog niet helemaal af, maar je kan al wel een account aanmaken en vragen stellen. Op je vraag krijg je steeds antwoord door middel van foto’s of video’s van de adviesgevers, waardoor je precies ziet hoe je bepaalde dingen het beste kan combineren. De adviezen zijn niet enkel met producten van H&M, ook andere merken worden geshowd.

De website is nog niet helemaal af en het is nog niet duidelijk wanneer deze officieel gelanceerd gaat worden. Maar voor nu kan je al wel een account aanmaken en rondkijken op het platform. Ons favoriete gedeelte? Als je de outfit op een foto leuk vindt, kan je erop klikken en direct alles bestellen. Wij zijn fan.

Teen Vogue

Reageer op artikel:
H&M helpt jou bij het kiezen van de perfecte outfit met dit nieuwe styling platform
Sluiten