Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 9 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

H&M lanceert binnenkort een Stranger Things collectie die anders is dan alle andere

Zijn jullie klaar al voor Stranger Things? Op 4 juli zitten we allemaal weer aan de Netflix-buis gekluisterd om het derde seizoen te bingen. Het is dus nog even wachten, maar gelukkig zijn wij niet de enigen die van Stranger Things houden. H&M is namelijk ook groot fan en brengt daarom een Stranger Things collectie uit waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Deze zomer waan jij je in de straten van Hawkins met je Stranger Things fitje aan. Wij kunnen niet wachten totdat de collectie uitkomt.

H&M x Stranger Things

Netflix sloeg once again de handen ineen met modeketen H&M, ditmaal om een Stranger Things collectie te lanceren. De collectie gaat er niet uitzien als merchandise, maar als legit kleding die je draagt tijdens een tripje naar the Hawkins Community Pool. Denk 80’s, denk Baywatch en denk vooral Hawkins stijl. In de collectie vind je onder andere shirts, slippers, badpakken en playsuits.

stranger things collectie H&M 1
stranger things H&M

Ja, dat zie je goed. De campagne wordt gevoerd met niemand minder dan de enige echte Dacre Montgomery, oftewel Billy Hargrove in de serie. De lancering van de collectie vindt plaats op 23 mei in de H&M flagship store in Antwerpen. Hier vind je een bizar realistische replica van het Hawkins zwembad, genoeg reden om een weekendje Antwerpen te boeken dus.

Gossip? Well, you heard it here first: We’re collaborating with #Netflix’s series #StrangerThings! The collection will be available in selected stores & online 23 May. #HM

68.1k Likes, 2,221 Comments – H&M (@hm) on Instagram: “Gossip? Well, you heard it here first: We’re collaborating with #Netflix’s series #StrangerThings!…”

Wij beginnen alvast met sparen, want er is geen betere manier om het derde seizoen van Stranger Things te vieren, dan met een gloednieuwe garderobe in thema. Er schijnen zelfs Stranger Things sliders te komen, dus wij weten waar wij deze zomer in rondlopen.

Hypebeast

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
H&M lanceert binnenkort een Stranger Things collectie die anders is dan alle andere
Sluiten