Hoe houd je de spanning in je relatie? Hierbij 9 tips

Love & Life

Hoe houd je de spanning in je relatie? Hierbij 9 tips

In het prille begin van je relatie zie je alles – inclusief je liefje – door een roze bril en spat de romantiek overal vanaf. Bij een groot aantal mensen vervaagt deze roze waas helaas na een tijdje, en merk je dat het hebben van een fijne relatie toch echt wel wat moeite vergt van jullie beiden. Daarom willen we graag de volgende tips met je delen, die jou en je liefde kunnen helpen om aan jullie happily ever after te werken. Graag gedaan.

1. Gebruik niet steeds je vermoeidheid als excuus om niet met je lover het bed in te duiken.

Natuurlijk zijn we allemaal wel eens moe en mag dat af en toe prima gezegd worden, maar nergens krijg je meer energie van dan goede seks. Het zal niet alleen je relatie ten goede komen, maar ook je eigen gezondheid een boost geven, waardoor je er daarna alleen maar meer zin in hebt!

2. Ga alsjeblieft niet meer naar de wc met de deur open.

Natuurlijk is het helemaal fijn als jullie comfortabel zijn met elkaar en ook de minder sexy dingen delen, maar plas en poep is nou eenmaal (voor de meeste mensen) geen turn-on. Probeer dit toch maar eens te vermijden.

3. Koop weer eens een sexy setje lingerie.

Als je al even samen bent, ga je sneller je favoriete, comfortabele setjes dragen, maar dat betekent niet dat jij en je partner elkaar niet meer hoeven te verrassen. Scoor eens een pikant setje bij je favoriete lingeriewinkel of geef hem een mooie boxershort cadeau. Elkaar verrassen mag altijd, en sexy zijn al helemaal. Doet jullie beiden gegarandeerd goed.

4. Leer nieuwe verleidingstechnieken.

Natuurlijk kun je online en in magazines een heleboel lezen, maar van wie je óók nog een hoop verleidingstechnieken kunt leren, is Victoria Kramer. In de nieuwe serie De Mannentester weet Victoria (gespeeld door Eva van de Wijdeven) vrijwel iedere man te verleiden – en hoewel ze dat doet om te testen of mannen vreemdgaan – is het stiekem ook wel een les voor vrouwen die hun eigen vent opnieuw willen verleiden. Daarvoor is het immers nooit te vroeg of te laat!

Victoria is een echte femme fatale die door echtgenotes, collega’s en vriendinnen wordt ingehuurd om hun vent te verleiden om ze te testen. Dankzij haar doordachte technieken slaagt ze daar behoorlijk vaak in, en heeft ze ons al helemaal verslaafd gemaakt aan de serie.

De Mannentester bekijk je iedere zaterdag om 22:00 uur via KPN Presenteert op kanaal 18 of via On Demand, maar je kunt de eerste drie afleveringen ook gewoon gratis online kijken.

5. Zorg goed voor jezelf en communiceer.

Voor een gezonde relatie zijn namelijk ook twee gezonde mensen nodig, en wanneer jij voor een langere tijd niet lekker in je vel zit, zal dit zeker invloed hebben op jullie relatie. Misschien kan je partner je wel persoonlijk helpen om beter in je vel te zitten, op fysiek en emotioneel vlak. Het is daarnaast sowieso super belangrijk dat jij en je partner goed met elkaar kunnen praten. Open en eerlijk zijn zal jullie relatie alleen maar positief beïnvloeden, zelfs als het over minder leuke dingen gaat. Een andere tip is om zeker niet steeds het verleden op te halen; zelf weet je ook dat dit enkel in ruzie kan eindigen.

6. Zoen voldoende.

Natuurlijk is het belangrijk dat jij en je partner goede seks hebben, maar het is minstens zo belangrijk dat jullie elkaar regelmatig zoenen. Een zoen is zo speciaal en intiem, en wanneer jullie dit elke dag doen, zal dat er zeker voor zorgen dat jullie relatie een stuk intiemer en romantischer wordt.

7. Bespreek jullie #lifegoals.

Als jullie samen praten over wat jullie willen in het leven en welke richting jullie op willen gaan, zal dit zeker helpen om niet alleen jezelf, maar ook jullie samen te ontwikkelen.

8. Lach met elkaar.

Ook wanneer je samen lacht, deel je een intiem moment. Het is belangrijk dat zelfs als jullie al een tijdje samen zijn, jullie nog steeds samen om dingen kunnen lachen als toen jullie net samen waren. Probeer je liefje eens aan het lachen te krijgen wanneer hij een slechte dag heeft, en je zal zien dat het gewaardeerd wordt. Dat is pas echte romantiek. Weet je het even niet? Pak jullie favoriete comedyfilm of comedian er dan weer eens bij.

9. Geef niet te snel op.

We begrijpen dat wanneer jullie al een tijdje samen zijn en de wittebroodsweken voorbij zijn, het moeilijk kan zijn om de romantiek in de relatie te bewaren. Geef alleen niet te snel op, want romantiek zit juist in de kleinste gebaren. Al is het maar een onverwachte zoen in de nek of een klein cadeautje dat je aan je partner deed denken.

Wat is jouw ultieme tip om je partner te verleiden? Deel het anoniem & win een romantisch diner!
We hebben je nu wel heel wat tips gegeven over het verleiden van je vent, maar we zijn ook wel heel benieuwd naar jouw ultieme tip! Voor inspiratie kun je altijd de eerste aflevering van De Mannentester gaan kijken, maar wie weet omarm jij al jaren een tip die iedereen zou moeten weten. Stuur ons nu een e-mail op [email protected] met jóuw ultieme tip en wie weet zie je deze binnenkort wel (anoniem!) op NSMBL terug!

De allerbeste tip wint een romantisch diner bij onze favoriete Amsterdamse hotspot Café de Paris t.w.v. €100. Vergeet ook je adres niet mee te sturen om kans te maken op de dinerbon. Meedoen kan t/m 21 mei 2017 en je gegevens zullen enkel gebruikt worden als je wint.

in samenwerking met KPN