Sophie Witlox
Sophie Witlox Love & Life 25 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Hoe je lichaam er écht uitziet als je 50 kilo bent afgevallen

Via haar blog brengt Elna haar lezers al jaren op de hoogte van haar struggles met haar lichaam. Ruim zeven jaar geleden – nadat ze was afgevallen – werd ze geconfronteerd met de naakte waarheid: overtollig vel. Elna heeft eerst geprobeerd om de huid weer strak te krijgen met oefeningen en lotions, maar uiteindelijk bleek plastische chirurgie de enige oplossing te zijn. Onderstaande foto’s werden jaren geleden van haar gemaakt, net voordat ze onder het mes ging.

In totaal moest Elna vier keer geopereerd worden: bij de eerste ingreep werden er implantaten in haar borsten geplaatst en kreeg ze een body-lift. Twee jaar later werd er nog 4,5 kilo aan huid verwijderd en daarna werden ook haar benen onder handen genomen. Hier heeft ze fikse littekens aan overgehouden, op haar benen en dwars over haar buik.

Elna, ná de operaties:

Al mag ze enorm trots zijn op zichzelf, Elna schrijft dat ze nog steeds enorm veel moeite heeft om haar huidige lichaam te accepteren. Lees hier meer over Elna’s verhaal. Lees en bekijk ook hier het verhaal van Sandra, die een maagverkleining onderging en de helft van haar gewicht verloor.

Fotografie: Jessica Peterson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoe je lichaam er écht uitziet als je 50 kilo bent afgevallen
Sluiten