Laura Gommans
Laura Gommans Love & Life 31 aug 2018
Leestijd: 3 minuten

Hoeveel Tinder-matches is normaal? Deze mannen geven je details

We zijn zelf hartstikke kieskeurig als het op Tinder aankomt. We kunnen uren swipen zonder iemand tegen te komen waar we interesse in hebben, en als we dan een match hebben kunnen we een lange tijd overwegen of iemand de moeite waard is om een gesprek mee aan te knopen. Laat stáán mee af te spreken.

Je eigen Tindergedrag (en dat van je vriendinnen) ken je maar al te goed. Maar hoe zit dat aan de kant van de kerels? In onze eigen omgeving zien we jongens die gewoon maar swipen tot het limiet en dan maar zien met wie ze een match zijn. Hoe zit dat met andere mannen? Babe vroeg het ze.

Deze man heeft 1844 matches op Tinder.

“Ik gebruik de app nu ongeveer 14 of 15 maanden. Ik begin meestal geen gesprekken omdat ik niet echt tijd heb om overal op in te gaan. Ik heb met twee meisjes van Tinder relaties gehad die een tijdje stand hielden, en ben ongeveer met 40 meisjes iets gaan drinken.”
— Melih, 26

Deze man heeft zes of zeven matches op Tinder.

“Ik zit er een half jaartje op. Ik zou willen dat ik meer matches had, maar beggars can’t be choosers.”
— Matt, 27

Deze man heeft 27 Tinder-matches, twee op Bumble en Hinge, 12 op Coffee Meets Bagel en 11 op OkCupid.

“Op Tinder lijk ik het meeste succes te hebben, maar zelfs daar heb ik niet meer dan twee of drie matches per week. Op Bumble, waar het meer om kwaliteit lijkt te draaien, heb ik praktisch geen matches. Ik match nooit met iemand zonder een berichtje te sturen en ik verwijder nooit iemand. Eigenlijk is er heel weinig gaande.”
— Wes, 27

Deze man heeft 381 matches op Tinder.

“Het staat goed op papier, maar ik heb er nog bijna geen enkele ontmoet. Misschien één of twee.”
— Spencer, 22

Deze man heeft 178 matches op Tinder.

“Ik heb 178 matches. Het is maar een getal. Het betekent niks. Het betekent niet dat ik op veel dates ben geweest of dat ik überhaupt met veel meisjes heb gepraat. Ik heb er een paar ontmoet via Tinder, maar veel accounts zijn nep of scammers. Een nieuwe trend is dat meisjes Tinder gebruiken om meer volgers te krijgen op Instagram.”
— Sam, 24

Deze man heeft 203 matches op Tinder.

“Ik heb er 203. Ik gebruik Tinder al ongeveer drie jaar, af en aan. Ja, het is oppervlakkig en nep. Ik ben ook heel slecht in het aanknopen van gesprekken en ik ben vaak te direct, meestal omdat ik geil ben of omdat ik de app niet zo serieus neem. Ik heb al meerdere keren geprobeerd om mijn profiel aan te passen, en ik gebruik ook boosts en zo. Ik heb veel knappe matches, maar er is nooit een interessante relatie uitgekomen. Ik heb één goede vriendin op Tinder ontmoet en dat is het. Eén meisje was ik serieus in geïnteresseerd, maar ik had niet het gevoel dat ik haar kon vertrouwen. Ik haat Tinder, maar op de één of andere manier houd ik er ook van. Het is leuk en verslavend.”
— Andres, 23

Deze man heeft 156 matches op Tinder.

“Ik heb Tinder ergens vorige maand aangemaakt en ik heb nu 156 matches.”
— Andrew, 20

Deze man heeft 41 matches op Tinder.

“Maar ik heb de app waarschijnlijk precies even vaak verwijderd en opnieuw geïnstalleerd.”
— Scott, 27

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Hoeveel Tinder-matches is normaal? Deze mannen geven je details
Sluiten