Alex Ebbers
Alex Ebbers Entertainment 2 feb 2018
Leestijd: 2 minuten

Je kunt nu in een appartement slapen – volledig in het thema van Hogwarts

Of je de Harry Potter-films nou gezien hebt of niet – zo niet, wat is er misgegaan tijdens je opvoeding? – iedereen weet zo’n beetje wel hoe fantastisch de kamers van Hogwarts eruitzien. Goed nieuws: je kunt nu in zo’n kamer slapen. Of nou ja, in een appartement dat is geïnspireerd op de kamers in Hogwarts. Naar ons idee niet minder tof.

hogwarts appartement

Het Hogwarts-appartement

Werkelijk alles in het appartement heeft een Potter-sfeertje. Van de zeephouder tot aan een plafond met ‘zwevende kaarsen’. Aan alles is gedacht. En het leukste: in het appartement staan objecten die ooit van niemand minder dan J. K. Rowling herself zijn geweest. Zo staat er een bureau dat van de schrijfster is geweest, hoe tof is dat.hogwarts appartement

De indeling van het appartement

De grootste slaapkamer van het appartement is ingericht in de stijl van een Gryffindor-slaapzaal. Wat je je daarbij moet voorstellen? Zwevende kaarsen, prachtige spiegels en stapels oude boeken. En oh ja, het bed uit je dromen. De andere – kleinere – slaapkamer heeft de stijl van een cabine uit de Hogwarts-express en ook de huiskamer heeft een heerlijk Gryffindor-sfeertje. En ook het uizicht vanuit het appartement is niet mis. Uit het raam kijk je recht op de Royal Mile van Edinbugh, de oudste straat van de stad.
hogwarts appartement

hogwarts appartement
hogwarts appartement

Gaaaan!

Yes, wij willen het liefst ook meteen een ticket naar Edinburgh boeken. Helaas staat onze portemonnee dat niet bepaald toe. Er hangt – zoals te verwachten – een pittig prijskaartje aan een verblijf in het appartement, waardoor een nachtje in een Gryffindor-slaapkamer voor veel mensen helaas niet meer zal zijn dan een droom. Wat dat dan mag kosten? Voor niet minder dan zo’n €170 euro waan je je een nachtje in Hogwarts. Da’s inderdaad een flinke klap geld. Maar ja, dan kan je wel zeggen dat je aan het bureau van J. K. Rowling hebt gezeten.

omg facts

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Je kunt nu in een appartement slapen – volledig in het thema van Hogwarts
Sluiten