Renée
Renée Entertainment 22 nov 2017

Holy moly! Zo absurd veel verdient Kendall Jenner met haar modellenwerk

Er is één dame die vijftien jaar lang aan de troon heeft gestaan van de best betaalde modellen, en die naam is natuurlijk Gisele Bündchen. Toch is het 37-jarige supermodel van haar plekje gestoten door iemand van bijna de helft van haar leeftijd. Je raadt het al: Kendall Jenner heeft Gisele’s nummer één-positie overgenomen, meldt Forbes.

Hoeveel verdient Gisele?

Waar Gisele in 2016 maar liefst $30,5 miljoen verdiende, ging dat bedrag naar een ‘luttele’ $17,5 miljoen in 2017. Overigens niet geheel onverwacht: Gisele heeft in 2016 besloten te stoppen met shows en focust zich nu enkel nog op campagnes, zoals die met Carolina Herrera en Arezzo. Daarnaast gebruikt ze haar tijd om zich in te zetten voor goede doelen en om voldoende met haar familie te zijn.

Kendall Jenner heeft het afgelopen jaar twee keer meer binnengeharkt dan in 2016

Zo verdiende de 22-jarige vorig jaar nog ‘maar’ $10 miljoen en zit ze inmiddels op $22 miljoen. Dat geld komt natuurlijk van veel verschillende plekken: Kendall verdient goed met gesponsorde foto’s haar Instagram-account, is het gezicht van meerdere merken, loopt veel shows, is nog altijd met haar familie te zien op tv en heeft een eigen kledinglijn met zusje Kylie.

De derde plek? Die gaat naar Chrissy Teigen!

Erg leuk om te zien dat de derde plek voor onze geliefde Chrissy is, die sinds jaren natuurlijk ook veel meer doet dan enkel modeshows en campagnes. Zo is ze niet alleen topmodel en auteur, maar ook druk aan het werk als presentatrice. Chrissy komt met haar derde plek uit op $13,5 miljoen.

Forbes

Reageer op artikel:
Holy moly! Zo absurd veel verdient Kendall Jenner met haar modellenwerk
Sluiten