Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 24 jul 2019

Er bestaan ijsjes voor honden dus gun je hond ook een beetje verkoeling tijdens deze hitte

Het is snikheet en wij hebben het er stiekem een beetje zwaar mee. Het liefst zouden we elk half uur even afkoelen in een vrieskist, maar dat is geen optie. Om toch een beetje af te koelen eten we dus maar de hele dag waterijsjes. Maar wist je dat er ook waterijsjes bestaan voor je viervoeter?

Als je een hond hebt is het je vast niet ontgaan dat deze met dit weer continu met zijn of haar tong over de grond loopt. Dat hoeft nu niet meer want ook je doggo kan verkoeling krijgen dankzij een waterijsje.

Ijsjes voor honden

Honden hebben het nog tien keer zwaarder dan wij wanneer het aankomt op omgaan met hitte. Ze kunnen niet echt zweten, waardoor ze hijgen. Kortom: zij kunnen ook wel een beetje verkoeling gebruiken. Je kan je doggo nu extra blij maken want er bestaan gewoon hondenijsjes.

Die Smoofl ijsjes zijn gewoon té lekker ?? @nalatheminibullterrier We zoeken nog leuke filmpjes van jouw hond genietend van een Smoofl ijsje ? Die stuurt @vandiemenpr dan mee met een persbericht dus wie weet ? #nietalleeninstafamous Stuur ons jouw filmpje naar [email protected]

79 Likes, 4 Comments – ? EKO4petz ? (@eko4petz) on Instagram: “Die Smoofl ijsjes zijn gewoon té lekker ?? @nalatheminibullterrier We zoeken nog leuke filmpjes…”

Speciaal voor je hond

Het merk EKO4petz heeft de Smoofl ijsmix geïntroduceerd. Het zijn ijsjes die gemaakt zijn van vers fruit waar je hond gewoon van mag genieten. “Vorig jaar hadden wij deze ijsmix voor het eerst in de webshop. Nog voor de zomer was begonnen, waren de ijsjes al uitverkocht. We hebben veel tevreden reacties gekregen van baasjes en ontvingen foto’s van blije honden, daarom heb ik het assortiment dit jaar uitgebreid met meerdere smaken – perzik, ananas en aardbei – en vormpjes voor de ijsjes,” vertelt Sarah Keizer, de eigenaresse van EKO4petz.

Met de mix kan je twaalf kleine ijsjes maken of zes grote ijsjes, afhankelijk van wat jouw hond het fijnst vindt. Eindelijk kunnen jij én je doggo koel de zomer doorkomen en daar wordt iedereen blij van.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Er bestaan ijsjes voor honden dus gun je hond ook een beetje verkoeling tijdens deze hitte
Sluiten