Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Love & Life 17 dec 2018

In Londen liepen meer dan 500 teckels in kerstoutfits want waarom ook niet

Heb je een slechte dag? Wij hebben de oplossing. Er liepen afgelopen zondag namelijk meer dan 500 schattige hondjes in de leukste kerstoutfits rond in Londen en dit wil je zien. Het. is. te. schattig.

Honden in kerstoutfits

Afgelopen zondag was het feest in het Hyde Park in Londen. Hier liepen namelijk honderden teckels in feestelijke outfits rond en het zag eruit als een plaatje.

Op de foto’s van het evenement zien we de schoothondjes in talloze vrolijke outfits. Van elfkostuums naar kerstmannen tot aan kersttruien, alle kwam voorbij. We weten niet hoe het met jullie zit, maar onze harten zijn gesmolten hoor.

Honden kerstoutfits Londen
Honden kerstoutfits Londen
Honden kerstoutfits Londen
Honden kerstoutfits Londen
Honden kerstoutfits Londen
Honden kerstoutfits Londen

Voor de honden

Het gratis evenement begon ‘s ochtends bij een restaurant genaamd ‘Italian Gardens Cafe’ en de teckels gingen daarna met z’n allen en de baasjes het park in. Voordat het (door ons uitgeroepen) evenement van het jaar begon, zei de organisator, Ana Rordiguez het volgende: “We have a Christmas special or a Halloween special. This one, we expect, is going to be the biggest. It is a growing group. It is a good way to socialise the dogs with the same breed and to meet more dog owners. They love to play with their own breed and I think it is really good for them.”

Het was dus een en al gezelligheid in het park en het zag er natuurlijk té schattig uit. Enkel eigenaren van teckels mochten meedoen aan het evenement, maar als je geen hond had, mocht je natuurlijk wel komen kijken naar het hele gebeuren. Het is dat we niet in Londen wonen, anders hadden we dit evenement niet willen missen.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Deze honden poseerden perfect voor een levende Kerststal

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty52

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
In Londen liepen meer dan 500 teckels in kerstoutfits want waarom ook niet
Sluiten