admin
admin Love & Life 14 dec 2018

Deze honden poseerden perfect voor een levende Kerststal

Bij een traditionele kerst hoort natuurlijk het kerstverhaal van het kindeke Jezus dat geboren werd in een stal in Bethlehem. Als je gelovig bent opgevoed of als je naar een Christelijke basisschool ging, heb je dit verhaal waarschijnlijk wel een aantal keer nagespeeld of heb je meegedaan aan een levende Kerststal.

Poserende honden

Niet altijd even makkelijk, aangezien kinderen gauw afgeleid raken of kun tekst vergeten en compleet gaan freestylen; dat levert natuurlijk hilarische taferelen op. Om het dit jaar eens over een andere boeg te gooien, dachten medewerkers van hondentrimsalon Wags To Riches in Londen dat het misschien wel een leuk idee zou zijn om een levende kerststal te creëren met honden.

Dan denk je natuurlijk “dat gaat geheid fout”, maar je zal je verbazen. Alle honden bleven keurig zitten waar ze moesten zitten en vormden een prachtig kerstverhaal. Een medewerker vertelde dat daar een heel simpel trucje voor is: “They were all happy to sit for the photo, it’s amazing what dogs will do for a biscuit.”

Goede tip voor als je een levende kerststal probeert te maken met kinderen; koop ze om met snoep. Dan blijven ze prima op hun plekje.

The dodo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Deze honden poseerden perfect voor een levende Kerststal
Sluiten