Zita Vervoort
Zita Vervoort Beauty 28 jan 2020

Dit is het bewijs dat honingbruin haar hét kapsel is dat iedereen wil

Soms is het heel moeilijk om te beslissen of je nu een brunette of een blondie wil zijn. Voor de mensen die er écht niet uitkomen, is honingbruin haar de perfecte oplossing. Muis-achtig of chocolade-karamel: hoe je het kapsel ook noemt, we zijn er helemaal verliefd op.

Is het nou blond of bruin? We komen er niet echt uit, maar we kunnen wel bewijzen dat het een kapsel is dat je gegarandeerd wil proberen.

Honingbruin haar

De naam klinkt al geweldig: honingbruin. Dit kapsel heeft haar naam te danken aan de blonde lokken gecombineerd met de bruine onderlaag. En het ziet er niet alleen prachtig uit, er zit ook een groot voordeel aan. De uitgroei in je haar maakt deze look namelijk alleen nog maar mooier.

Blond of brunette, het is best of both worlds. Door er een balayage of ombré aan toe te voegen, geef je nog meer dimensie aan het kapsel. Nog niet genoegd overtuigd om dit kapsel te nemen? Hier is een lijstje met celebrities die dit kapsel ook rocken.

1. Kate Beckinsale

Kate is het perfecte voorbeeld van een beauty met honingbruin haar. Bij haar scheiding is het een mooie, diepbruine kleur en dit loopt lichter af naar beneden. Vooral in combinatie met de roze tinten in haar outfit en make-up komt haar kapsel perfect naar voren. Willen wij dit ook? Yup.

honingbruin haar kapsel kate beckinsale

2. Olivia Palermo

We horen je gelijk denken: is dit nou bruin of blond haar? Dat is precies wat het honingbruine kapsel met je doet. Niet alleen de kleur van Olivia’s kapsel is on point, ook het shine-gehalte is heel hoog. Want zeg nou zelf, heb je ook zulk glanzend haar gezien? Olivia voegt vaak meer highlights toe in de zomer en brengt de donkere tinten terug in de winter.

Olivia Palermo honingbruin haar kapsel

3. Halle Berry

Hallo daar, honingraat queen Halle Berry. De actrice en model heeft door haar gehele bruine kapsel veel mooie highlights zitten. Hierdoor is haar honingbruine kapsel een echt meesterwerk en kunnen we onze ogen er niet vanaf houden. En mogen we een momentje voor hoe goed Halle eruit ziet?

Halle Berry honingbruin kapsel haar

4. Jessica Alba 

Het bruine kapsel van Jessica Alba had altijd al een prachtige sunkissed ondertoon. Dit bruine kapsel past perfect bij haar olijf-achtige huid en door de lichtere puntjes aan de onderkant krijgt het meer dimensie. Nog iemand die volgende week een afspraak bij de kapper boekt?

jessica alba honingbruin haar kapsel

5. Jennifer Lopez 

Een groot voordeel van honingbruin haar is dat de donkere uitgroei niks uitmaakt. Dit bewijst Jennifer Lopez, want bij haar ziet het er super natuurlijk uit. Zo hoeven we dus in de toekomst niet te stressen over een kappersafspraak, goed voor onze portemonnee. Winning.

jennifer lopez kapsel

Als je nog niet overtuigd bent om een honingbruin kapsel te nemen, hopen we dat je dat nu wel bent. Dit kapsel kan er namelijk altijd mee door, dus boek die afspraak bij de kapper maar.

Glamour Magazine

Reageer op artikel:
Dit is het bewijs dat honingbruin haar hét kapsel is dat iedereen wil
Sluiten