Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 5 okt 2020

Iconisch – Dit zijn alle hoogtepunten uit Rihanna’s Savage X Fenty Vol. 2 show

Na meerdere veelbelovende teasers is het nu eindelijk zover: Rihanna’s Savage x Fenty Vol. 2 show staat online op Amazon Prime. Ondanks alle COVID-19 beperkingen zette RiRi een knaller van een show neer en wij bespreken de hoogtepunten met je.

Geen live publiek, maar wel duizenden mensen die online de nieuwste Fenty collectie bewonderden. Rihanna wist wederom een extravagante show neer te zetten, inclusief starstudded cast.

De hoogtepunten uit de Rihanna’s Savage X Fenty Vol. 2 show

Vorig jaar blies Rihanna ons omver met de eerste Savage X Fenty show. Het is geen modeshow zoals je deze kent, maar een spektakel waarin mode. muziek en kunst samenkomen. Niet alleen de show, maar ook de lingerie van Savage X Fenty is baanbrekend, aangezien het gemaakt is om ieder lichaamstype te vieren.

Rihanna blaast je omver het een All Star line-up

De modellen in Rih’s show zijn niet de minsten, onder andere Irina Shayk, Paris Hilton, Willow Smith, Demi Moore en Lizzo schitterden in de nieuwe collectie. Daarnaast waren ook Cara Delevigne en Bella Hadid weer van de partij, net als vorig jaar.

We zijn nog niet klaar. De oplettende kijker spotte ook ster-choreografe Parris Goebel, Pose-ster Indya Moore, Soo Joo Park en Precious Lee.

De beeldige collectie

Het showthema van dit jaar is Garden of Eden. Je waant je in een botanische hemel, maar wel met het rauwe Savage-randje. Wederom steelt de lingerie van het modehuis de show. De collectie van dit jaar bestaat onder andere uit bh’s, ondergoed, bodysuits, teddies en panty’s.

Fenty staat bekend om inclusiviteit en thank god, wat een verademing om niet alleen modellen met maat 34 te zien. Savage X Fenty viert ieder lichaamstype en heeft daarom een wijde range aan producten en maten.

De jaw dropping optredens

Niet alleen queen Riri zelf, maar ook Lizzo, Travis Scott, Young Thug, Miguel, Rosalía en Bad Bunny betraden het podium. Travis Scott en Young Thug presenteerden tijdens de show hun gloednieuwe nummer ‘Franchise‘. En kunnen we het even hebben over de reactie van Lizzo’s vrienden op haar performance tijdens de show? Get yourself some friends like her. 

Tussen alle optredens van de grootste sterren door genoten we van waanzinnige dansstukken, gechoreografeerd door Parris Goebel.

Zelf de Savage X Fenty show bekijken? Op Amazon Prime Video is dit meesterwerk sinds vrijdag te zien. Goed nieuws: een proefperiode van 30 dagen is gratis, dus het checken van de show kost je niets.

Hype BaeGlamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen.. toch?! Elke donderdag in je mailbox.

Reageer op artikel:
Iconisch – Dit zijn alle hoogtepunten uit Rihanna’s Savage X Fenty Vol. 2 show
Sluiten