admin
admin Love & Life 9 mei 2018

De komende dagen worden de hel op aarde voor hooikoortspatiënten

Je bent heel blij met dit mooie weer, maar helaas is het voor jou niet alleen maar genieten. Jouw genot wordt onderbroken door constant genies en gesnotter. En als we ons zusje Beautify mogen geloven, wordt het er de komende dagen niet beter op.

Graspollen vs. hooikoorts is een dikke vette no-no

Het blijft de komende dagen waarschijnlijk droog en zonnig. En doordat er geen spatje regen valt, blijven de pollen ons helaas de baas. De graspollen komen nu volledig door en dat is geen goed nieuws voor hooikoortspatiënten, gezien het in Nederland knap lastig is gras te ontwijken.

Pas op in de auto

Nog meer slecht nieuws als je van plan was een autoritje te maken. Hooikoortsklachten zijn gevaarlijk wanneer je achter het stuur zit. Jouw gesnotter en tranende ogen betekenen namelijk niets goeds voor je rijvaardigheid. Pas daarom op als je achter het stuur kruipt als je last hebt van hooikoorts, want een ongeluk zit in een klein hoekje.

Bezoek de huisarts

Bestempel jouw hooiklachten niet te snel als ‘normaal’. Als je echt veel last hebt, is het slim de huisarts te bezoeken. Hij of zij kan je namelijk goed helpen bij jouw klachten. Er wordt dan gekeken naar welke medicatie geschikt is in jouw specifieke situatie. Zo zijn er bijvoorbeeld neus- of oogdruppels, maar daarnaast zijn er nog veel meer opties. Jouw vervelende kwaal kan dus zeker aangepakt worden. Daarnaast zijn er ook een aantal dingen die je zelf kunt doen. Wij zetten vijf tips voor je op een rijtje om te voorkomen dat de symptomen erger worden.

Anyway, ga hoe dan ook maar uit van een paar dagen pure ellende. Dan stiekem toch maar hopen op een buitje? Hell naw, dan maar even flink snotteren. Sterkte.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar.

beautify

Reageer op artikel:
De komende dagen worden de hel op aarde voor hooikoortspatiënten
Sluiten