Deze horrorfilm met Jake Gyllenhaal wordt nu al de nieuwe ‘Bird Box’ genoemd

Je bent niet de enige die een paar nachten niet heeft kunnen slapen vanwege de spannende horrorfilm ‘Bird Box’. Goed nieuws voor alle fans: deze nieuwe horrorfilm van Netflix wordt nu al de nieuwe ‘Bird Box’ genoemd en de trailer is super spannend.

Nieuwe Netflix horrorfilm

Netflix heeft deze week de trailer uitgebracht van een nieuwe horrorfilm genaamd ‘Velvet Buzzsaw’ waar niemand minder dan Jake Gyllenhaal in speelt. Veel mensen vinden dat de film enorm lijkt op de enorme hit ‘Bird Box’ waar iedereen het constant over heeft en we snappen wel waarom.

Het verhaal

‘Velvet Buzzsaw’ is een supernatural thriller die zich afspeelt in een exclusieve kunstwereld. De 38-jarige Jake Gyllenhaal speelt de rol van kunsthandelaar Morf Vandewalt. Morf gaat heel ver voor het verkrijgen van exclusieve kunstwerken, maar de laatste kunstcollectie die hij heeft bemachtigd, is alles behalve mooi.

Je verwacht niet zo snel dat de kunstindustrie de setting is voor een horrorfilm, maar deze nieuwe Netflix Original bewijst dat het wel degelijk kan. Netflix zegt hierover: “Velvet Buzzsaw is a thriller set in the contemporary art world scene of Los Angeles where big money artists and mega-collectors pay a high price when art collides with commerce.”

Goede cast

De acteurs die in de film spelen, zijn ook de minsten niet. Zo schitteren naast Jake ook Rene Russo, John Malkovich, Toni Collette en Zawe Ashton in de horrorfilm. Daarnaast vertelt de regisseur van de nieuwe film, Dan Gilroy, het volgende: “There’s a large cast and we’re moving around from person to person as we move through this world. The story is being told through these different characters.”

Fans verwachten dat ‘Velvet Buzzsaw’ net zo groot gaat worden als ‘Bird Box’ dus we zijn benieuwd. Vanaf vrijdag 1 februari kan je de film met Jake zien op Netflix.

Dit vind je ook leuk om te lezen.

Netflix waarschuwt voor de levensgevaarlijke Bird Box challenge

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

We mogen dan wel niet je crush zijn, maar we willen wel wekelijks in je inbox sliden.

* indicates required


Pretty 52

Reageer op artikel:
Deze horrorfilm met Jake Gyllenhaal wordt nu al de nieuwe ‘Bird Box’ genoemd
Sluiten